Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to niesprawiedliwe jest

Dlaczego nawet bardzo grube osoby wyglądają ładnie w sukienkach a ja nie?

Polecane posty

Gość to niesprawiedliwe jest

Ogólnie nie jestem gruba,tylko w okolicach talii mam sporo tłuszczu.Fatalnie to wyglada w sukienkach,bardzo odznaczają sie boczki i duży brzuch.Inne osoby mimo tego że grubsze,wygladaja dużo lepiej,jakoś tak nie rzuca sie tak bardzo w oczy ten tłuszcz.Szczerze mówiąc nie widziałam osoby,która wyglądałaby w kieckach równie paskudnie jak ja.Dlaczego? :(

Gość satysfakcja gwarantowana
hehe, ja jestem gruba (rozm. 42) i wygladam swietnie w kieckach:) mam wielki biust, przyzwoite wciecie w talii i duze biodra - i w kieckach, szczegolnie z wielgachnymi dekoltami, wygladam super:) i to jest bardzo sprawiedliwe:D :D nie mozne miec wszystkiego, misiaczku :p

Gość fijołek-
Jesli się nie ma wcięcia w talii, rzeczywiście, w sukience można wygladać niekorzystnie. Polecam spódnicę i górę , czyli coś na kształt kostiumu. Spódnica i nieco dłuższa, odpowiednio skrojona góra. satysfakcja gwarantowana ---> ty masz za to wszystkiego za dużo :P

Gość Hmmmmmmmmmmmm...
Mozez nosic sukienki tylko musza one byc z podwyzszona talia lub odcinane pod biustem- to zaktyje brzuszek i boczki. Widzialam taka kobietke w programie z serii "w co sie ubierac aby wygladac korzystnie" i proponowano jej wlasnie tego typu sukienki. Wygldala naprawde fajnie pomimo kilku nadprogramowych kilogramow.

Gość a skad Ty to wieszże nie

do fijołek - przykro mi, nie mam za duzo, tylko tyle ile trzeba i świetnej jakości:) nawet jesli jestem wieksza niż przeciętna modelka, to i tak wygladam lepiej od przecietnej modelki:) bo oprócz na maxa seksownego ciała mam... wiele innych atutaów;) więc jeśli chciałaś mi dogryźć, to ci nie wyszło:) trafiłaś kula w płot:)

*atutów :)

Gość kulą w płot i cześć

Gość kulą w płot i cześć
Czy zdrowe???no nie wiem przydupasie:)

kopas w dupas - wielkie dzięki:) :) przepraszam za wszystkie literówki:) faktycznie, powinnam była napisać - kulĄ w płot:)

Gość kulą w płot i cześć
ależ nie masz za co dziękować przydupasowi,przydupasy tak maja i Tyle:)

Gość kulą w płot i cześć
spokojnie ,widac włąsnie kto tu jest palantem i tyle

Gość kulą w płot i cześć
debilu,palancie to co wogóle jest za gadka ,hmmmm,ale cóz kazdy sam sobie wyrabia o sobie opinie

Gość kulą w płot i cześć
a grubasy niech sie z modelkami nie porównuja bo zawsze odpadna na przedbiegach hehehe,tłuszcz fuj :(

Gość kulą w płot i cześć
i tu w pierwszym członie swojej wypowiedzi "kula w płot debilko"masz racje,ale dalej to juz Ci wogóle nie wyszło:(ale cóz nie mozna byc do końca doskanałym:(

Gość kulą w płot i cześć
A jak już wcześniej napisałam,grubasy niech sie z modelkami nie porównuja bo zawsze odpadna na przedbiegach hehehe,tłuszcz fuj

Gość kulą w płot i cześć
Ty nie masz:)a skad Ty to wszystko wiesz ,jestes wrózka do cholery???

Gość kulą w płot i cześć
masz wybujała wyobraznie hehe,smierc głupocie ktora ty reprezentujesz:)szkoda tylko ze jak narazie nie wymyslono jeszcze specjalizacji w której lekarze mogli by studiowac takie przypadki jak Twój:)ale miło:)bo to zawsze cos nowego:) :D

Gość kulą w płot i cześć
Ni ma wiekszej głupoty niż Twoja wiec nie mozemy mówic o innej głupocie,a jak tos nie ma nic do powiedzenia to czepia sie szczegołow,albo zmienia temat:)wiem jak co się pisze i nie zgrywaj tu egzaminatorki z ortografi:)

Gość kulą w płot i cześć
Nie Ty bedziesz oceniac,kto ma spadac a kto nie,rozumiemy sie czy trzeba Ci to inaczej wytłumaczyc????czy do twojego ptasiego ciasnego mózgu juz nic nie dociera???

Gość kulą w płot i cześć
kultura jest taka,jaka jest osoba z która obcujemy:)wiec mozesz miec tylko pretensje do siebie i tyle nauki na dziś, cdn.:)

Gość kulą w płot i cześć
Jasne,jasne,musisz sie jakos dowartosciowac,a najlepsza forma jest poniznanie innych,:)pewnie czujesz sie teraz dowartosciowana i najwazniejsza najcudowniejsza na swiecie:):D a w swoim lusterku widzisz odbicie nieskazitelnej osoby:)Nic Cie nie usprawiedliwia,nie oszukuj sie bo,to sie msci,zreszta chyba sama juz to dczułas na swojej skórze(życie Cie nie oszczedza):D

Gość kulą w płot i cześć
Jak juz napisałam nauki cdn.

Gość kulą w płot i cześć
Spokojnie,nie wzruszaja mnie te twoje wyimaginowane komentarze,bo są nie prawdziwe ,czysto spekulacyjne,dlatego powtarzam juz trzeci raz nauki cdn.

Gość fijołek-
Satysfakcja gwarantowana ( brzmi trochę jak reklama towaru lub siebie)--->najpierw to ty dogryzłaś autorce topiku. " trafiłaś kula w płot", napisałaś. Jeśli już , to trafiłam w górę pyszniącego się mięsa. Juz sobie wyobrazam twój seksapil. Ile ważysz?

Gość kulą w płot i cześć
ej ej,uwazaj na słowa debilkojka juz wczesniej o sobie piszesz w niku,a za wszystkich to Ty nie masz prawa sie tu wypowiadac,jestes tu jak nawiedzona chcesz wszystkich pouczac i byc najwazniejsza,ludzie o takich postawach z rególy sa bez wartosci,dlatego ciagle trzeba ci powtarzac nauki cdn.

Gość kulą w płot i cześć
tak "kulą w płot to debilka"ta sama osoba co" satysfakcja gwarantowana",ale drugi nik chodziasz zawiera informacje o niej samej,przynajmniej troche prawdy o sobie,pmyłkowo napisane,ale kto zawsze kłamie to własnie pomyłkowo mówi prawde:) nauki cdn.

Gość kulą w płot i cześć
haha dla Cebie to cały świat jest chory tylko nie Ty:)ale niestety,to slepa uliczka takie myslenie,no moze tylko daje ci chwilowe poczucie wyzszosci:)ale to tylko złudzenie,wiec nie przyniesie ci szczescia w realnym zyciu,zreszta cały czas nie przynosi,bładzenie jest rzeczą ludzka ale tkwienie w nim jest ogromna głupota nauki cdn.

Gość kulą w płot i cześć
Zaraz zaraz ale Ty powtarzasz moje słowa skierowane do Ciebie,przekrecasz wszystko,hmmm,rozumiem Ty tak jak nałogowiec alkoholik mimo że tkwi w nałogu za nic w swiecie nie chce sie do tego przyznac,to inni sa zli to oni sa chorzy,ale ja ja tylko jestem smakoszem trunków:)hehehe,miło jest Ciebie rozwiazywac:)nie stanowisz skomplikowanej zagadki osobowosciowej:) i jak zwykla nauki cdn.