Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nazbyt cicha lub nazbyt śmiała

Błagam, polećcie mi odżywkę!

Polecane posty

Hej, mam problem z włosami. Nie jakiś tragiczny, ale trochę mi się przesuszają i puszą. A zapuszczam je i chciałabym, żeby były lśniące i zdrowe. Są do ramion, kręcone. Używam szamponów przeciwłupieżowych - Pantene, Head&SHoulders, ostatnio Fructis. Wiem, że trochę przesuszają włosy, ale jak je odstawiam, to po paru dniach mam łupież, no a to już jest tragedia. Używałam mgiełki Radicala, ale ona chyba jeszcze bardziej wysuszała, teraz stosuję jedwab do włosów, no ale on ma właściwości tylko kosmetyczne (zresztą teraz chyba mam jakieś trefne opakowanie), a ja chciałabym odzywić i wzmocnić włosy. Aha, w rozsądnej cenie :), tak do 20 złotych... Z góry dziękuję za pomoc!

ja od dłuzszego czasu uzywam Henna Treatment Wax wystepuje w dwuch rodzajach do włosów jasnych i ciemnych, tak naprawde nie ma róznicy jaki kupisz bo do jasnych nogóle nie rozjaśnia a do ciemnych nie przyciemia:) włosy po tej odzywce bardzo szybko rosna i sa zdrowe, nie wypadaj:)

Henna Treatment Wax - oki, zapisałam :). A znajdę ją w drogerii?? Bo wydaje mi się, że się nie spotkałam...

Oki, dzięki, polecę jutro. pogooglałam sobie trochę za ta odżywką - to prawda, żeby używać jej raczej rzadko?? Ja myję włosy codziennie rano, to odzywkę stosować raz w tygodniu, powiedzmy??

Eno, nie, na allegro to wyjdzie 2 razy drożej...;)

ja ci moge polecic odzywki firmy Kallos ta pierwsza to maseczka ktora sie kolo pol godziny trzyma na wlosach http://uradka.pl/product_info.php/cPath/114/products_id/2508 ale jest extra a tadruga to 3 min i pieknie pachnie, ja uzywam je na zmiane http://uradka.pl/product_info.php/cPath/114/products_id/2495 ja w tej hutrowni U Radka zamawiam sa tanie i na dlugo wystarcza

ja polecam odżywkę, za uwaga - ok 3 zł z rossmana...taka stojąca butelka, produkowana dla rossmana dla włosów suchych i zniszczonych. a poza tym całkiem dobry szampon, to saszetki bieledy powitanie z afryką. to mogę polecić z czystym sercem:) ale wiadomo, dla każdego jest dobre coś innego.

Gość restorative
ja miałam dosc zniszczone włosy farbowaniem i prostowaniem.UZywam od jakiegos czasu Pantene ale z tej serii Restorative(szampon i odżywka)+ jedwab i powiem,ze takich efektów się nie spodziewałam, moje włosy juz dawno nie były takie lsniące i zdrow mimo farbowania i prostowania