Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nazbyt cicha lub nazbyt śmiała

Błagam, polećcie mi odżywkę!

Polecane posty

Gość Nazbyt cicha lub nazbyt śmiała

Hej, mam problem z włosami. Nie jakiś tragiczny, ale trochę mi się przesuszają i puszą. A zapuszczam je i chciałabym, żeby były lśniące i zdrowe. Są do ramion, kręcone. Używam szamponów przeciwłupieżowych - Pantene, Head&SHoulders, ostatnio Fructis. Wiem, że trochę przesuszają włosy, ale jak je odstawiam, to po paru dniach mam łupież, no a to już jest tragedia. Używałam mgiełki Radicala, ale ona chyba jeszcze bardziej wysuszała, teraz stosuję jedwab do włosów, no ale on ma właściwości tylko kosmetyczne (zresztą teraz chyba mam jakieś trefne opakowanie), a ja chciałabym odzywić i wzmocnić włosy. Aha, w rozsądnej cenie , tak do 20 złotych... Z góry dziękuję za pomoc!

Gość goldenka+
albo cos tych odzywek -kremow bez spłukiwania np ,z DOVE .Jest super ,a mam takie same włosy jak Ty

odradzam jedwab, wlosy po tym sie puszą i wygladaja na wyschniete, zdecydowanie nie nie nie! jesli juz odzywka to najlepiej jesli jest stosowana razem z szamponem z tej samej firmy a najlepiej serii, dlatego ze produklty roznych firm maja rozne skladniki i uzywanie dwoch roznych jest nieskuteczne i obciaza wlosy. ja polecam ze swojej strony herbal essences (http://www.okazje.info.pl/szukaj/herbal-essences/ceny.html) ale uwazajcie z dobieraniem rodzaju, jesli ktos ma wlosy przetluszczajace sie to niech kupi herbal do wlosow przetluszczajacych, one maja dosc silne dzialanie i wiem po sobie ze uzywanie szamponu niezgodnie z przeznaczeniem i rodzajem wlosow nie daje efektow...

Gość sloneczkoswieci
ja też mam takie włosy......i blond a taki kolor to tragedia normalnie sianko chciaz swoje naturalne ale sa cieńsze od czarnych jednak....kupiłam u fryzjerki szampon za 20zł (za 1 litr) z jedwabiem i jest bardzo fajny chociaz cały czas myłam fructisem. Po każdym myciu stosuje odzywke do spłukiwania - głownie Nivea. A takich bez spłukiwania nie polecam bo włosy wygladaja po nich na tłuste i ciezkie :( oprócz tego raz na tydzien maseczka na włosy. I jedwab stosuje tez cały czas ale bez zadnych rewelacji chociaz polecaja go fryzjerki niby....I wogole to proponuje kupowac szampony i maseczki w hurtowniach fryzjerskich bo jest duzo taniej i sa lepsze niz te ogólnie dostepne wszedzie,duże opakowania sa i sie opłaca.

Gość idz stad brzydalu
fuck nikt nie zaglosuje

może nivea? jest specjalna linia do kręconych włosów, niedroga, a sprawdza się całkiem nieźle

Uczciwie mogę Ci polecić wszystkie możliwe produkty Herbala, ale jeśli chodzi o odżywkę, to na przykład tę - http://esentia.pl/Herbal_Essences_Fruit_Fusions_Objetosc_i_Blask_Odzywka_do_wlosow_delikatnych_i_normalnych_p30328.htm , główną zaletą produktów tej firmy jest naprawdę świetny zapach, zawsze wszyscy pytają w czym myję włosy, bo pachną naprawdę intensywnie i dłuuuugo :) Poza tym całkiem niezła jest też maska do włosów dove, http://esentia.pl/Dove_Color_Care_Glebokie_Nawilzanie_odzywcza_maseczka_do_wlosow_farbowanych_rozjasnianych_p26642.htm ja używam tej, gdyż mam farbowane kłaki i również mi się puszą, lekko falują. Może Ci przypasuje :)