Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takaajedna

Isc czy nie isc ?

Polecane posty

Gość takaajedna

Witam! W tym roku rozpoczelam studia zaoczne ... Ostatnio rejestrowalam sie w urzedzie pracy jako bezrobotna. Chcialam isc na staz, zwiazany z moimi studiami, ale dwa dni temu lekarz zakwalifikowal mnie na operacje, ktora bede miala za niecale 2 miesiace ;/ Czy Waszym zdaniem oplaca sie isc na staz ? Czy lepiej po operacji, a teraz znalezc prace np. w jakims butiku , czy nawet w maku :P (mama tak mi doradza - mowi ze czasami po stazach przyjmuja osoby na stale, a jak pojde na operacje po niecalych 2 miesiacach, zle to bedzie wygladalo). Nie chce siedziec na tylku 2 miesiace i sie byczyc ;/ Co robić ?

Gość takaajedna
dodam ,że jest to operacja usunięcia prącia ,który posiadam równolegle z waginą

Gość miaaa...23
Popieram Twoją mamę :) U mnie właśnie było tak, że po stażu dostałam umowę na 6 miesięcy a następną już na stałe :)

Gość takaajedna
Dziekuje za odzew :) No to zaczne sie rozgladac za jakas praca na te 2 miesiace :)

Jak masz możliwosć znalezienia pracy to pewnie ze idź do pracy, a jak nie to możesz iść na staż, dasz zwolnienie lekarskie jak pójdziesz do szpitala i tyle, przecież na stażu chorowanie jest dozwolone ;)

Gość asderiosa
Ja bym na twoim miejscu nie szla, jesli myslisz o pozostaniu w danej firmie (czasem naprawde sie udaje zostac po stazu):P . To ze tak szybko pojdziesz na chorobowe niestety bedzie zle widziane w oczach pracodawcy ;/