Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa__

odczucia po analu

Polecane posty

Gość ciekawa__

Witam - moja wiedze czerpie tylko z filmow, Moj facet namawia mnie na anal i chciala bym dla niego sprobowac ale przeraza mnie dziura w tylku po tym jak facet skonczy. Po jakim czsie sie ona zamknie? i czy zawsze tak jest?

zamknie? hehe, no cóż, po chwili prawdopodobnie, niedługiej chwili. wogóle porównanie jej do "dziury"jest trochę dziwne, to po prostu otworek jest, czy jak to tam inaczej nazwać, a odczucia? hmm, mega przyjemne, przy delikatności orgazmy fantastyczne, coś nie do opisania. jeśli kochasz facaeta, ufasz mu, jest delikatny to spróbuj

ale to: "Moj facet namawia mnie na anal i chciala bym dla niego sprobowac" dla niego?? zły pomysł... zrób to jeśli naprawdę tego będziesz chciała. inaczej możesz się strasznie rozczarować :O

Gość ciekawa__
na filmach ktore widzialam - to naprawde nie wygladalo na "otworek", byl to spory otwor - moze aktorki maja troche bardzie rozciagniety tylek, a moze zalezy to od tego ile trwal tam stosunek

Gość marta z wawy
wg. mnie anal to porazka dla kobiety a zwieracz do normy dochodzi po ponad dwoch godzinach pozatym facet nie powinien byc w tobie dluzej niz 5 minut

Gość KASIA 33
anal , rewelacja ! jak dobrze nawilzysz odpowiednim srodkiem. oczywiscie penis musi byc nie duzy! przy wiekrzych członkach to troche boli.

Gość mowa o tym
tak po dwoch godzinach.... a robilas to kiedys??

Gość slyszalam od lekarki
ze przy analu czesto zdarza sie, ze zwieracz moze peknac i niestety w najlepszym wypadku nie trzyma sie gazow, a w najgorszym kalu :O powodzenia! p.s. a skoro to jest takie przyjemne to czemu faceci sie na to nie godza? jakie orgazmy odczuwacie? odbytowe? :O

Gość mowa o tym
nie boli jesli jestes bardzo podniecona, nawilzona a facet deliokatny. Najlepiej jest jak w trakcie dotyka cie w inne wrazliwe miuejsca, niezaleznie od wielkosci czlonka moze byc zajebiscie.

Gość marta z wawy
no wlasnie - wszyscy tylko zachwalaja - a nikt nie pisze o ewentualnych skutkach ubocznych

uwielbiam, jak w temacie wypowiadają się osoby "sama tego nie robiłam, ale słyszałam i jestem mądrzejsza" Odczucia świetne :) Ja lubię strasznie, i wcale nieprawda, że dopiero po 2 godzinach jakieś rozmiary otworu wracają do normy :O Mi tam wszystko wraca do normy od razu...

Gość anal nie dla leszczy
to wyższa szkoła jazdy :P 🖐️

Gość slyszalam od lekarki
a gdzie napisalam, ze nigdy tego nie robilam? napisalam co powiedziala mi lekarka o skutkach ubocznych, ktore wcale nie sa takie rzadkie, tylko malo kto chce sie tym chwalic, ze mu zwieracz nie trzyma. ciekawe co bys mowila gdybys nie mogla utrzymac gazow juz do konca zycia :O poza tym dalej nie wiem jakie to orgazmy? odbytnicze?

Gość marta z wawy
ja tez probowalam; i nie bylo zajefajnie

Ja probowalam kiedys 4 razy, 3 razy mialam ogromna ochote na stolec ze po paru suwach musilismy zakonczyc, okropne takie uczucie. Za to raz bylo tak przyjemnie ze jakis dreszczy dostalam. Nie wiem od czego to zalezalo. W kazdym razie czesciej bylo nieprzyjemnie wiec nie kontynuowalismy. Za to chcialam sprobowac z moim obecnym ale nie mogl wejsc tak mnie bolalo mimo nawilzaczy (tylko oliwka byla pod reka, moze trzeba bylo ten na bazie wody). On ma grubego wiec moze dla tego nie dalo rady.

Gość sabi6998
Uwazam ze do tego kazdy powinien podchodzic indywidualnie. Mnie tez chlopak dlugo namawial. Nie naciskal ale wiedzialam ze chce sprobowac. Zgodzilam sie pomimo wielkich obaw o bol i... bylo cudownie ! Nie zaluje . Wrecz przeciwnie.Ciesze sie ze dalam sie na to namowic. Tez nie bylam przekonana ale zawsze gdy przestanie ci to odpowiadac mozesz przestac. A co do odczuc to czulam sie jakbym miala za chwile odleciec ale to tylko moje zdanie i nie mozesz kierowac sie wypowiedziami innych bo kazdy inaczej na to reaguje.