Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jedwabbb

Jedwab do włosów

Polecane posty

Gość bleblee
Właśnie dokładnie tak jest. Jeśli nawalisz go niewiadomo ile to będą oklapniętne. Ale jeśli wyczaisz jaka ilość jest odpowiednia dla ciebie to będzie ok.

Jedwab do włosów nie prostuje ich.Ja nakładam zaraz po wysuszeniu, przed układaniem.Uzywam już od kilku lat i nie wyobrażam już sobie życia bez niego.Za jego sprawą mam piękne, lśniące, zdrowe włosy jak w reklamach, pomimo ciągłego suszenia, farbowania, prostowania itd.

Gość jull
jedwab to produkt wrecz obledny, przynajmniej w przypadku moich wlosow. mam wlosy do polowy plecow, zniszczone ciaglym prostowaniem. jakis czas temu kolezanka polecila mi ten jedwab, nie byl drogi, wiec postanowilam kupic. i jestem zachwycona :) zazwyczaj moje wlosy byly napuszone, zniszczone i matowe. a po uzyciu jedwabiu (uzywam 2 krople na koncowki, mniej wiecej po wysokosc szyi) sa lsniace, gladkie, pieknie sie prostuja. a na dodatek ladnie pachna. tego jedwabiu (farouk) uzywaja fryzjerzy, moja fryzjerka nawet do wlasnych wlosow. oczywiscie nie wiem jak moze sie zachowywac w przypadku innych wlosow, moje z natury sa totalnym sianem, prosto po myciu sa poskrecane, tak samo po uzyciu jedwabiu. dopiero po wyprostowaniu widac jakie sa lsniace i piekne :) polecam!