Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Słaba z matematyki

Boję się, że nie zdam... Proszę o rady...

Polecane posty

Gość Słaba z matematyki

Matematyka starsznie źle mi idzie... Nic z lekci nie rozumiem :( czy są tu osoby słabe z matematyki, które mimo wszystko dały sobie jakoś radę?

Gość the title
ja, miałam problemy z matmą, chemią i fizyką, byłam zagrożona z kilka razy, ale jak się człowiek zaprze, ruszy dupę i weźmie za naukę, to wszystko można.

a czy w temacie forum pisze "korki z maty"? to choooja to forum erotyczne, co kogo obchodzą Twoje problemy z matematyki?????

Gość zsxfszf
jeśli z lekcji nic nie rozumiesz możesz sama nie dać rady, bądź dasz radę w takim stopniu że będziesz zdawała do kolejnej klasy a tam problemy będą jeszcze większe... matematyka jest tak skonstruowanym przedmiotem że w każdej kolejnej klasie potrzebna jest wiedza na odpowiednio dużym poziomie zpoprzednich klas... dlatego najlepiej niech rodzice poszukają Ci kogoś kto pomoże Ci z matematyką, jakieś korepetycje najlepiej

Gość zsxfszf
niektórzy potrzebują korków z matematyki, inny z polskiego a dokładnie czytania ze zrozumieniem bądź wogóle czytania, bo każda normalna osoba dostrzeże że to forum ogólne

Gość Słaba z matematyki
Dziękuję Wszystkim, którzy napisali. Oprócz Asisko, bo chyba nie tylko ja nie rozumiem o co chodzi tej pani. CHodzi mi głównie o to, że boję się, że mam taki umysł, który nie ejst w stanie nic pojąć :/ Siedziałam ostatnio 2 h nad lekcją z korepetytorką i dostałam mimo wszystko jeden.

Gość fgfdgfdg
Jestes z Katowic??????????????????????

Gość Słaba z matematyki
niestety nie :(

Gość Słaba z matematyki
:(

Gość jaa...
ja tez jestem slaba z matmy,a nawet powiem ze mega slaba.Nic nie kumam,ale to pewnie dlatego ze od 5podstawowki kumpela z ktora siedzialam robila zadania na sprawdzianach za mnie i tak tez bylo w gimnazjum.Do tablicy mnie nie brali bo za kazdym razem jak wzieli to tracili 45min:)poszlam do technikum zwielkimi brakami awiec dalej bylo kombinowanie i wpadlam na smsy.Na kazdym sprawdzianie mozna bylo uzywac tel kom jako kalkulator ale ja wykorzystywalam go do innych celow.Pisalam pytania do kolezanki ktora dobrze umie matme a ona rowiazywala i przysylala smsem i tak zlecialo 4lata,a teraz jestem na studiach i z matma mam malo doczynienia.Ale teraz wiem ze te braki beda sie za mna ciagnely,wiec jak masz taka mozliwosc to idz na korki i opanuj ten przedmiot

Gość to nie trudny przedmiot