Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZAPASZEK ONA

Najtańsze Perfumy!

Polecane posty

Gość ZAPASZEK ONA

czy wiecie gdzie mogę zdobyć perfumy orginalne za pół ceny niz w sklepach? allegro odpada bo tam są próbki i jeszzce w nieciekawych cechach?

Gość ZAPASZEK ONA
hallo?

Gość w rossmannie bardzo często
są duże promocje - niestety nie mają tam zbyt dużego wyboru zapachów i do tych z górnej pólki nie ma testerów ale ja np. kupuję tam mój ukochany cerruti image woman - cena regularna 129,99 - a w promocji najczęściej 79,99

Gość ZAPASZEK ONA
a gdzie jeszcze?

Gość jamie
ja cos słyszałam ze jest jakaś strona na kórej się zamawia ale nie pamiętam co i jak

wejdź na ceneo.pl wpisz jakie perfumy cię interesują i wyskoczą ci sklepy internetowe w których będziesz mogła zapłacić najmniej.

Gość teraz tu otworzylas temat
pewnie od jakis zlodzei. myslisz ze ktos perfumy warte 200 pln bedzie sprzedawal taniej? jak cie nie stac na orginalne perfumy to kupuj sobie po prostu podroby zenada

Gość Remiq82
Wpisz w wyszukiwarkę perfumy FM.Są dobre i tanie,dostępne też na allegro.To są odpowiedniki dobrych marek

ja kupuje kilka perfum Gucci (envy, envy me, gucci by gucci) na allegro za no nie pół ale około 60-70% procent ceny sklepowej, ale tylko u paru osób zawsze bo mam ich wypróbownaych i wiem że nie podróbki.

Serie Envy i jej pochodne Envy Me znam od lat ostatnio w tym sklepie chińskim no wiecie taka sieć się w polsce zrodziła trafiłam na "Enyoy me" za coś 13 zł, flakon różowy, kształt podobny myślałam że skonam ze śmiechu. Ale nawet nieźle to pachniało! Oczywiście nijak od oryginału ale serio nie można powiedziec zeby śmierdziało.

Gość do english is easy
masz blad w stopce...:o