Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Nensisisi

Mój brat zdradził swoją żonę

Polecane posty

Gość Nensisisi

Kurde, mam straszny dylemat, a nie mogę o tym nikomu powiedzieć - tajemnica rodzinna. Jakiś czas temu napisała do mnie kochanka mojego brata. Na gg. Po prostu sprawdzała numery z naszej miejscowości i pytała, czy ktoś zna M.K. Ja znałam. Nie wierzyłam, ale się z nią spotkałam, rozmawiałyśmy i przekonała mnie. Mój brat z żoną jest 5 lat po ślubie, mają małą córeczkę. Nie znoszę swojej bratowej, jest nadęta i traktuje mnie z wyższością, ale nie mam zamiaru jej krzywdzić. Z bratem też nie mam szczególnie bliskiego kontaktu, dzieli nas spora różnica wieku i charakerów... Małżeństwem sa raczej zgodnym, mała wychowują świetnie. Z tamtą kobieta, z tego, co wywnioskowałam, łaczył go przelotny romans - on w związku z pracą dużo podróżuje, w jeden z wyjazdów pojechali wspólnie i się stało. Ona się zakochała, ale przekonałam ją, że nie warto, długo rozmawiałyśmy, obiecała mi, że zapomni o im i nie będzie próbowała nawiązać kontaktu z nim ani z jego żóną (a gdyby napisała do niej??) ale kto ją wie... Ale teraz boję się, że on to zrobi znowu. ALbo że w ogóle robi to często, tylko z oczywistych względów ja ani nikt inny o tym nie wie. Boję się, że mój brat jest chujem. Biję się z myślami, bo chyba powinnam z nim porozmawiać. Ale on mnie po tym znienawidzi, pomyśli, że go chcę zaszantażować czy coś. Jeju, nie wiem, powiedzieć mu, że wiem i żeby tego więcej nie robił?? I żeby pogadał z tamtą laską albo w ogóle z żoną??

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować