Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto ma doświadczenie z allegro

Mam problem odnośnie zakupu na allegro-poradźcie coś

Polecane posty

Kupiłam nasiona,niestety nic z nich nie wyrosło.Miałam zamiar wystawić sprzedawcy negatywa,ale zobaczyłam,że nie ma ani jednego,nawet neutralnego tylko same pozytywy.Ktos mi poradził że może bym sie z nim jakoś dogadała żeby nie dawać tego negatywa.Ale w sumie nie wiem jak i jak mu to napisać.Bo czego mam od niego chcieć?Żeby mi dał za darmo nowe nasiona>To chyba przesada.Żeby dał za darmo a ja zapłacę za przesyłkę?Ale to mi się nie opłaca,,bo on za przesyłkę chce 2 razy więcej kasy niż za towar.Poradźcie coś

Gość Gienowefa Pigfa
Kupowałaś nasienie na Allegro??????????????????? Kurde jak się chciałaś sztucznie zapłodnić to czabyło iś do lekarza, on by miał świerze nasienie z banku spermy na pewno byś nie miała problemów że nic nie wyszło z tego

Gość kto ma doświadczenie z allegr
Mam sie śmiać? :O

Gość Justyna N...
nasienie z allegro jak przyjdzie to nie będzie świeże. Klinika będzie najlepsza

Gość dzej zi
A moze ma same pozytywy, bo tak jak ty ludzie boja sie wystawiac negatywy w obawie, ze sami taki komentarz otrzymaja.

Gość napisz mu że
sperma była nieświeża nie wysle jeszcze raz, ale poleconym priorytetem, aby na poczcie nie ukradli

Gość tanio kosztowała
to była marnej jakości, pewnie od dziadka, który zrobił sobie dobrze, mógł być bezpłodny

Jak mogą otrzymać negatyw,w tym przecież nie ma żadnej mojej winy,zreszta nie boje sie tego tylko nie chcę mu psuc opinii,może po prostu przez przypadek tak sie zdarzyło że te nasiona były jakiś stare czy coś