Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wwwwwwwwwwww

ktos wyrabial sobie wize do stanow?

Polecane posty

Gość wwwwwwwwwwww

witam jade jutro do ambasay amerykanskiej w warszawie i mam takie pytanie ile czasu zajmuje wizyta w ambasadzie ze skladaniem wnisokwo wie ktos?

A po co Ty jedziesz złożyć wniosek. O ile wiem to wniosek się wysyła do nich razem, z dowodem wpłaty 110 dolców chyba. Wtedy dopiero umawiasz sie na rozmowę z konsulem - telefonicznie. Na stronie ambasady masz wszystko wypisane. A cała wizyta trwa ok. 30 min.

Gość obserwatorrka
Zalzy od kolejki itf. Ja w ambasadzie spedzilam 2 godziny, bo kolejka byla. Sama rozmowa z konsulem trwa 2=10 minut.

Gość wrrrrrrrrrr
A ja bym na nich nadmuchała.Dziwię się tym co chcą tam jechac.Kilka lat temu też byłam taka głupia i staralam się o wize w konsulacie w Krakowie.Ale jeden przemądrzały konsul uznał,ze nie da mi wizy,no i nie pojechałam.Wtedy byłam wściekła,a dzisiaj cieszę się,że mnie to cej ich całej Ameryki nie puscił.przynajmniej zaoszczedziłam pieniądze,a te ich stany dzisiaj mi wisza Na miejscu Polaków ustanowiłabym też wizy dla amerykanów na wjazd do Polski płatne po conajmniej 500 zł kazda.I tak samo traktowałabym ich w tych kolejkach jak oni nas!!!!

Gość pppppppuuuuuuuuuuuu
Popieram poprzenia wypowiedż.

Gość fsfssvs
Jak najbardziej tez popieram wypowiedź wrrrrrrrrrrrrrrr ;) JESTEM ZA!!!