Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cukrowa wata

ktos chetny do pogadania?

Polecane posty

wszystko jest bez sensu, cale moje zycie... kiedys bylo tak fajnie, chcialo mi sie zyc, mialam przyjaciol, mialam dla kogo zyc a teraz leci dzien za dniem niby chce weekendu a i tak siedze w domu i sie nudze, nie mam nawet z kim pogadac, wszystko jest bez sensu i nie wyglada zeby mialo sie zmienic, jestem mloda a chce umrzec z samotnosci i znudzenia

cukrowa. Cierpisz na syndrom leniwego jajnika. Wg mnie masz za duzo czasu i wymyslasz, jak to ci zle. Znajdz sobie prace, ucz sie wiecej...... a Ty wolisz sie zadreczac, Skoro lubisz? to oki... ale to samo sie nie zmieni, pozdo :)

nie o to chodzi ze jestem leniwa, nie chce sie uczyc wiecej, ucze sie wystarczajaco poza tym nie chce spedzic calego zycia w ksiazkach. chce miec sie z kim spotkac, zeby chociazby porozmawiac, chociaz jakiegos chloapaka, czuc sie kochana i potrzebna a teraz czuje ze gdybym zniknela to nikt by tego nie zauwazyl

nie pracuje bo jeszcze sie ucze, nie chodzi tu o zmiane wygladu czy cos w tym stylu bo z tego akurat jestem zadowolona ale co z tego jak sobie sie podobam jak siedze caly czas w domu bo nie mam nikogo?

nie powiem ile mam lat bo jak zakladalam podobny temat to ludzie na poczatku ze mna pisali a jak powiedzialam ile mam lat to bylo tylko 'idz dziecko do ksiazek nie wiesz co to problemy zajmij sie nauka a nie ogladaj sie za chloapkami' i nikt juz nie pisal, a dokladnie to jestem z doncaster.

Gość GBstar
Jak będziesz w kółko powtarzać: nie da się nic zmienić ,to.....faktycznie tylko usiąść i płakać. Sztuką jest walczyć,a już ,na pewno,wielkim osiągnięciem zerwać z tekstami typu-nie da się. Uciekam,bo smutek jest zaraźliwy,a ja wykonałam dzisiaj wielką pracę ,aby pomimo deszczu za oknem ,widzieć słońce.

bo moj ojciec znalazl tu lepsza prace i sie przeprowadzilam. nie mam znajomych bo z anglikami to lepiej nie mowic a polakow bardzo malo i nie przyjaznie sie z nimi, tylko czesc na ulicy jak sie mijamy...

to moze cos warto zmienic zaczas zagadywac.moze jest jakas osoba ktora czuje sie tam rownie samotnie jak Ty i nawet o tym nie wiesz) to ile masz w koncu lat?pisz smialo