Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam pojecia o co chodzi

32 dzien cyklu i brak okresu

Polecane posty

Ciaze wykluczam, bo robilam juz 2 testy (wczoraj i dzis) i wyszly negatywne. Wczoraj mialam plamienia i myslalam, ze dzis nadejdzie okres, a tu zamiast tego te plamienia dzis prawie zniknely...co jest grane?

Gość ja tak samo
wiesz miałam podobnie w tym miesiacu we wtorek pokazało mi sie plamienie w srode znikło a okres pokazał sie w czwartek na wieczór

Hm, no moze tak i bedzie u mnie, ale mam cykle zazwyczaj 28-30 dniowe, nigdy dluzsze, zawsze boli mnie brzuch, czuje skurcze i takie tam, a teraz zero, zupelnie nic.

Dziewczyny pomozcie. Dzis 33 dzien cyklu i nadal brak okresu. Dzis rano znow zrobilam test, ale znow negatywny. Czy test moze jeszcze nie wykryc ciazy? Czy moze sie pomylic? Nie mam specjalnie jakis wielkich stresow, nie choruje itd. , wiec nie mam pojecia dlaczego okres az tak mi sie spoznia...:/

Gość Lonata
U mojej siostry były takie same objawy, poszła do gina i okazało się, że ma trobiel na jajniku (czy jak to sie nazywa) więc radze sie udac do specjalisty a wszystko sie wyjascni :)

Torbiela nie mam na pewno, poniewaz 2 miesiace temu bylam u gina i mialam robione usg dowcipne ;) i wszystko bylo ok. A okresu jak nie bylo, tak nie ma...

Ale ja sie naprawde nie stresuje :)

No wlasnie dziwna. Szczerze mowiac wolalabym nie dostac, ale niestety testy negatywne mowia same za siebie... Pozostalo mi tylko czekac...

Gość eme1984
pomocyyyy jestem w 33 dc brak okresu zawsze 30dc mam okres, teraz dostalam niewielkiego plamienia okresu ndala jak nie bylo tak nie ma zrobilam 2 testy , z porannego moczu oba negatywne !!!!!! w srodku cyklu bralam antybiotyk pomocy juz nie mam sily czekac na okres zamartwiam sie :(:(:(

Gość eme1984
niech ktos odp................................

Gość Ada12345
witam u mnie sytuacja wygląda tak dzis jest 32dc i dalej brak @ wczoraj wieczorem robiłam test wyszedł mi negatywnie ... jako takich objawów nie ma strasznie bolą mnie piersi i od czasu do czasu brzuch tak jak na okres. co mam robić test może się mylić ?

Gość syla1990
ja dziś mam 32 dzień cyklu tęp, 27, ale boje się że jutro dostanę

Gość syrenka94
ja zaszłam między 32-39 dc. a cykle miałam 28-36 dniowe. dodam, że mam pcos. jestem w 7 tc. szok. jak robilam test to wyszedl negatywny, ale nastepnego dnia jak chcialam go wyrzucic to az usiadlam z wrazenia bo pojawila sie prawie niewidoczna druga kreska. dopiero w 46 dc wyszly bardziej widoczne 2 kreski, ale wczesniej trzeba bylo czekac az 1 dzien na wynik i prawie ze przeswietlac ten test i kreska byla po czasie i ja jestem w 7 tc obecnie. szok.

Gość gość
mi sie okres spoznia prawie 4 tygodnie. zrobilam 3 testy- negatywne. na 2 pierwsze spojzalam pozniej, cos niby bylo, ale nie jestem pewna. 2 tygodnie temi na chwile pojawil sie brazowy sluz i tyle. Zwykle mam nieregularne miesiaczki choc przez kilka miesiecy byly w miare ok. teraz jest 59 dc i nic