Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalka wawa

dziewczyny ja dbacie o siebie

Polecane posty

Gość lalka wawa

a dokładnie jak często odwiedzacie fryzjera,kosmetyczke,tipsy,solarium,ja np nie znosze mieć odrostu na głowie a często widze panie z odrostem do połowy koszmar normalnie,lub żółte włosy,szczególnnie te panie na pocztach takie maja i posklejane rzęsy

Gość lopi
fryzjer raz w miesiącu (ścinanie i farbowanie) solarium raz w tygodniu lub raz na dwa tygodnie tipsów aktualnie nie mam

Gość dzielnicowy guciapa z pałką
a po co/ nie pomoże Wam puder róż... i tak p. Dorocie Wellman nie dorównacie

Gość lalka wawa
ja odrost robie co 2 miesiące bo mam baleyage,tipsów też nie mam bo niszczą bardzo płytke i te kleje które wyzeraja nie mowiąc o tym,że nikt sobie niezdaje sprawy z tego że taki klej wędruje do naszej krwi a pozniej sa jakies raki to samo zmywacze do paznokci przenikaja,solarium tez raz na tydz niezle wysusza skóre w moim przypadku i nie ma krostek na twarzy mi akurat to pomaga

solarium wcale tipsy wcale fryzjer kosmetyczka jak potrzebuje buuuu to ja chyba nie dbam o siebie:D

ja chodzę z odrostem po pasemkach i zyję :P i lepiej wyglądam niż z nowo farbowanymi :P tipsy- zamierzam miec kosmetyczka- czasami by wyregulowac kształt brwi solarium- nie chodzę, lubię swoją bladą skórę :P

Gość HURAGAN NA TWOJEJ
hmm...ja dbam o siebie codziennie jesli chodzi o solarium to 2 razy na miesiac przed jakims wyjsciem normalnie stosuje balsamy brazujace z cera juz problemow nie mam bo dobralam odpowiednie kosmetyki i nauczylam sie o nia dbac jak nalezy... fryzjera odwiedzam raz na 3 miesiace bo zapuszczam wlosy a moja superfryzjerka scina mi je tak ze piknie rosna i za kazdym razem jak je podkrece czy wyprostuje pytaja sie czy podcinalam uzywam dobrym kosmetykow bo to podstawa sama farbuje wlosy bo to nie jest trudne i wychodzi mi to bardzo dobrze :) tipsow nie nosze bo mam naturalne dlugie paznokcie nie lubie dlugich tez szponow bo nie da sie zyc normalnie z takimi :)

Gość lalka wawa
a czy któraś z was np powiększała sobie usta korzystacie z takich usług