Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angeLsss

nie mam orgazmu ...

Polecane posty

Gość angeLsss

jak jestem z chłopakiem i sie piescimy nie umiem dostac orgazmu... gdy jestem sama i sie masturbuje przezywam orgazm łechtackzowy a z chłopakiem nie umiem !!! :(( dlaczego tak jest? jestem jakas inna? co mam zrobic zeby był orgazm ;((

Gość angeLsss
czemu tak jest ;/ co mam zrobic zeby bylo ok ?;/

Gość katarzynka m.
Ja mam tak samo...jestem z nim juz rok a nie miałam ani razu orgazmu..oszukałam go kilka razy ze miałam bo był juz bardzo przybity tym ze on dochodzi a ja nadal nie :O nie wiem co jest:O juz mnie ta sytuacja denerwuje...

powiem Wam tylko, cieszcie się. Ja nawet sama nie mam... w ogole mnie to nie podnieca jak sie dotykam. Chodzi o Łechtaczeke... za to właśnie podczas normalnego seksu, bez dotykania łechtaczki jest fajknie. ale nie dochodze.

Gość katarzynka m.
watpie zeby autorka zmieniła faceta jesli go kocha tylko z tego powodu...ja tez tego nie zrobie. Zawsze jestem rozluzniona i to i tak nic nie daje...czuje podniecenie i jeest mi dobrez...seks jest zudony le orgazmu jak nie było tak nie ma...jak robie sobie sma dobrez to mam orgazm a jak jestem z nim to juz nie mimo ze pociaga mnie fizycznie

Gość angeLsss
nie zostawie go bo go na prawde kocham ;] tylko nie wiem czemu nie mam tego orgazmu... podnieca mnie on ale nigdy nie umiem dojsc ;/ musialam 2 razy skłąmac bo nie chcialam mu przykrosci robic :(( ale to nie jest takie łąwte oszukiwac ...

Gość gwiazdka 33
60% kobiet nie ma orgazmów!!! Ja tez do nich należę, chociaz zawsze jest mi jakoś fajnie i mogłabym to robić cały czas. Niestety tego uczucia nie znam, ale też nigdy nie udaję i nie umiałabym kłamać. A partnera nie zamierzam zmieniać. Jest jeszcze miłość!!!

to co mam z nim to robic i nic nie przezywac? przeciez to monotonne... a jesli on sobie pomysli ze nie działa na mnie bo nie mam ogazmów i mnie z\\ostawi? ;/ za bardzo go kocham... a jesli go bede \"uczyc\" to moze sobie pomyslec ze nie umie tego robic....

Gość Qxy__
"jesli on sobie pomysli ze nie działa na mnie bo nie mam ogazmów i mnie z\ostawi? ;/ " to byłby najdurniejszy powód porzucenia i największy dowód na to że Cie nie kocha skoro masz łechtaczkowy to : - poproś o seks oralny? ;> - niech on usiądzie sobie wygodnie na kanapie, a Ty na nim twarzą do niego i ruszaj się na nim tak aby zadowolić głównie siebie < jemu i tak sięspodoba ;p >

dzieki ;]] ale problem jest taki ze przy nim nie mam w ogole orgazmu... on mnie podnieca ale nie potrafie dojsc ;((