Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sindulka89

farbowane zniszczone wlosy

Polecane posty

Gość Sindulka89

Hej ludzie ;P nie chce zanudzac ale mam strasznie zniszczone wlosy po farbowaniu i pewnie nie ja jedna...;/ moj naturalny kolorek to jasny braz ale juz dosyc wczesnie zaczelam farbowac wlosy ...na poczatku blad pasemka potem cale blad a teraz mam czarne a to taka tortura dla wlosow i na dodatek prawie codziennie prostuje wlosy bo inaczej wygladaja do kitu;/ POMOCY...help!! co mi doradzicie?? p.s. przedewszystkim potrzebuje cos zeby moje wlosy nie wypadaly i zeby by byly wkoncu miekkie jak wlosy a nie jak siano ze stodoly;/ z gory thx:*

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ja mam swoje włoski brązowe ale od roku maluje je na czarno:) codziennie myje i prostuje włoski :/ jednak niemam bardzo zniszczonych nawet wydaje się że mam ich więcej i są bardziej błyszczące:). Polecam maskę ekspresową do włosów zniszczonych firmy Garnier Fructis i szampon dla dzieci:) obojetnie jaki jest delikatny i włoski sa puszyste:)

Gość Sindulka89
z tym szamponem dla dzieci to chyba naprawde dobry pomysl :)....nawet sie nigdy nad tym nie zastanawialam i nie wpadlabym na taki pomysl.. wyprubuje :D moze akurat cos pomoze - dzieki!!

Gość jolcia1965
do sindulka 88 ty je poprostu zniszczyłaś co ty chcesz być łysa bo niedługo zaczną ci wypadać garściami , jedna farba za drugą i prostowanie włosów rub tak dalej to będziesz taka jak napisałam wcześniej

Gość Sindulka89
jolcia1965 nie nie chce byc lysa dlatego pytam tu o rade a nie prosilam o jakies ubliznianie. znam mnusto dziewczyn ktore robia to samo a moja piekne wlosy. wiec jest to mozliwe...przyznam ze do tej pory nie zbyt sie staralam ..uzywalam jakies odzywki i specialne szampony do czarnych farbowachyn wlosow ale to raczej za malo dlatego zaczynam sie teraz tym bardziej interesowac :]

Gość polecam matrix
Polecam ci farbowanie farbami Matrix u fryzjera, do tego kosmetyki z tej firmy, kupisz na allegro, w sklepie fryzjerskim albo u fryzjera. Włosy mam po tym jak nowe, jak babki z reklamy Pantene :)

Gość sibi
dobre odżywki np natura,lub płukanki ziołowe odżywia włos i zapobiegną wypadaniu,uzywaj szamponów ziołowych lub dziecięcych,maja mniej chemii niż te fruktisy i headenshoudersy ,i narazie nie farbuj daj odpoczać

Gość sibi
a jak uzywacie prostownicy to musiscie wcześniej zabespieczać włosy,słyszałam że przed prostowaniem coś się nakłada,może jedwab w spreju ,nie pamietam