Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana studia444444

pytanie do studentow!!!! wielki problem

Polecane posty

Powinnam miec obrone w lipcu, ale z powodu wyjazdu przelozylam na pazdziernik i tu zaczyna sie problem jak rozmawialam z pania z sekretariatu przed wyjazdem czy moge zdac prace to ona odpowiedzial ze po przyjezdzie i dzis sie doweiedzialm ze prace powinny byc zdane do 30 wrzesnia !!!!! dzwonie do sekretariatu i tu mi mowia ze bede musiala powtarzac seminarium tylko ze ja prace mialam napisana juz w maju i chce isc dalej na mgr od lutego . Wiem to jest moj wielki blad !!!!! ui tu moje pytanie do studentow czy mieliscie taka sytuacje i czy przyjeli wam prace tydz po terminie?? Z gory dziekuje za powazne odpowiedzi:(((

Gość dzgxhfh
idź porozmawiać ze swoim promotorem najlepiej, może on coś Ci załatwi, ale najczęściej nie oddanie w terminie pracy bądź nie załatwienie wcześniej sobie że odda się później skutkuje tym, że trzeba powtarzać seminarium i obrona samoistnie się przenosi...

Gość zapytaj karoolka
nie na forum "studentko" tylko na uczelnię, tego tu nikt za Ciebie nie załatwi

o nieeeee co ja narobilam!!!chyab cos sobie zrobie a moja matka to wyrzuci mnie z domu:((((((

Gość eeeeeetam
zagadaj w dziekanacie, uesmiechnij sie ladnie. gdzie studiujesz? u mnie nie takie rzeczy sie dzialy. ludzie oddawali prace dluuugo po erminie. no szkoda, ze we wrzesniu nie napisalas prosby o przedluzenie. bo potem spokojnie mozna zdawac pozniej, ale teraz tez moze da rade cos zalatwic, tym bardziej, ze masz juz gotowa prace

biala podlaska Pwsz, jutro tam jade i mam nadzieje ze da sie to odkrecic bo nie wyobrazam sobie roku przewy!!!! ja musze dalej studiowac:(