Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marchewkarzodkiewkabęc

pomózcie mi zinterpretowac ten sen...

Polecane posty

Pierwszy raz miałam taki sen...był starszny krzyczałam w nim , jak sie okazało to nie tylko w nim, krzyczałam głosno tak,że az obudzialm mojego partnera, kiedy mnie obudził nie byłam w stanie nawet z nim rozmawiac, wiem, ze to był tylko sen, ale serce biło mi tak jaby to stało sie napawde i caly czas mysle o tym snie, moze jak go opisze wyda wam sie to smieszne ale nigdy wczensiej nie miałam tak realnego snu, abym krzyczała. a oto i on siedziałam w dużej kuchni ( to nie była moja kuchnia ale w tym śnie to był mój dom) , kuchnia była duża i jasna, w domy były dwa wyjścia, z owej kuchni właśnie oraz właściwe wejście do domu, siedzialam w tej kuchni patrząc na te drugie drzwi, czułam w tym śnie ze coś za nimi jest ze coś jest nie tak, wczesniej przez to drugie wyjscie wyszedł moj partenr czule się ze mna zegnajac i wyglupiajac jak zawsze, to wszystko było tak realne jakby się działo napawdę, chodziłam po kuchni ale wciaz nie dawało mi spokoju to, ze zatymi drzwiami ktoś jest, na plcach do nich podeszłam i nagle ktos lub cos je wywalilo z impetem , zrobilo sie ciemno i cos sie na mnie rzucilo ale zupelnie nie wiem co o to bylo zupelnie niefizyczne, mialam podrate ubranie szarpałam sie krzyczac ratunku, ratunku, darłam się tak ze az brakło mi sił w plucach, dookola było ciemno a najciemniej w miejcu gdzie wczesniej były drzwi...kiedy moj partner mnie obudzil bylam zlana potem i zalana łzami, pierwszy raz cos takiego mi się zdarzyło, pamietam kazdy szczegol tego cholernego snu, nawet przedmioty, ktre tego dnia arzem kupilismy cieszac sie znich były w tym snie....i cały czas nie dami mi on spokoju, co myslicie co taki sen mzoe znaczyc bo ja mam na ten temat poewne spekulacje ale ciekawa jestem waszego zdania?

w sumie jak to czytam to nie wydaje sie takie starszne ale wtym snie to było przerazajace...:(

Nie mam kuchenki...malo tego nie mam drugiego wyjścia z kuchni ...

Gość pewnie masz schizy
moze boisz sie ze twoj parter kiedys odejdzie od ciebie??

Gość pewnie masz schizy
przez co nie czujesz sie bezpieczna..ja bym to tak zinterpretowala ,stad masz leki...

Gość herita
może po wyjsciu twojego partnera ktoś to zaobserwował i chciał wykorzystać a ta ciemnośc to moze bylo zamroczenie po uderzeniu ktore doznalas od gwałciciela? moze to był gwałt?

Mam elektryczna płytę..one nie wybuchają . W snie zanim moj partener wyszedł dlugo i czule sie zegnalismy taka nasza sielnaka i zarty, wszystko było takie realne, od rana nawet nie mogę z nim gadac, a to był tylko sen. Bardzo to dziwne. W nosy on wcia zmnie pytal jezuuuu co ci sie sniło tak starsznie krzyczalas!!!

Gość 123456789999999
a może partner odszedł od ciebie, ty go chcialaś zatrzymac... moze boisz się, ze odejdzie...? że cie zostawi...?

Gość ja wiem ja wiem
tak to chyba o Twoim związku, albo ty boisz się że zdradzisz partnera i to rozwali Wasz związek albo boisz się że to partner okaże się niewierny.... tak mi się kojarzą te dwoje drzwi.... bo dom jest chyba symbolem Waszego związku a dwoje drzwi symbolem dwojga partnerów, fakt że twój facet wychodzi jednymi drzwiami a ciemnosć wchodzi drugimi.....ciemność, nieszczęście....pokusa ?! no i jeszcze jedno, ty jesteś świadoma tego że za drzwiami jest coś złego ale mimo to nie możesz się powstrzymac i idziesz w tym kierunku.... kiedyś mówiono że wampir nie może przyjść do domu jeśli samemu mu się nie otworzy drzwi, on wtedy kusił i mamił ofiarę....w Twoim śnie zło czyni podobnie

ciekawe czy ktoś mój zinterpretuje a jest pokręcony śniłam, ze jestem w zamku, szłam do góry wąskimi schodkami, okna pozalepiane były szmatami (chroniły przed slońcem) na schodach stały ni to diabły ni potwory, ja zdzierałam te szmaty z okien i diabły paliły się w promieniach słońca, umierały na najwyższej sali/komnacie tego zamczyska był lucyfer, pamiętam, że miał żółte buty/kozaki, raz uciekł mi oknem, potem znów zjawił się w tej komnacie i chciał mi uciec, przyznał się, ze te buty dodają mu siły (kuźwa wiem, ze to głupi brzmi) ale gdy chciał wyskoczyć oknem ja mu zdjęłam te buty a potem nożem je pocięłam i on spadając zabił się na dziedzińcu sen 2 śnił mi się autor książek z marketingu (Philip Kotler), spotkałam go, byłam szczęśliwa ( :O ), po ang gadałam do niego, on powiedział do mnie jakąś myśl/sentencję po niemiecku kazał wznieśc ręce w górę, potem go odpowadziłam na kolejkę linową ( :O ) i on pojechał osz :O no takie mam sny

Kiedy o tym mysle nasówa mi sie jedna mysl...zebym nie zagladała...bo dowiem sie czegos starsznego. Kiedy opowiedzialm mu ten sen on dzis do mniew ydzwania mowiac pamietaj ze bez wzgledu na wszystko (!!!!) pamietaj ze bardzo, bardzo Cię kocham. Drzwi zawsze oznaczają GRANICĘ, ja za nie zajrzałam i COS na mnie napadło, nie sadze ze chodziło o pozar. Raz w zyciu mialm koszmar, i za kilka dni zdarzyło się cos, co ten sen niejako wskazał tylko bardzo okręzna droga dlatego tak usilnie próbuje dociec co oznaczał ten.

Mumi, zólte kozaki????? Boże skąd nasza poswiadomośc bierze takie pomysły :-)!

Gość ja wiem ja wiem
skoro on tak się przejął tym snem to może ma wyrzuty sumienia o coś co zrobił...coś w stylu nieważne co się stało i tak Cię kocham

Gość 123456789999999
marchewkarzodkiewkabęc - a może ciemność to śmierć - odpukać! mumi - pokonasz jakieś zło, umkniesz nieszczęściu, zawsze jak sni się diabeł to znaczy nieszczęście, jeśli go pokonasz to unikniesz tego nieszczęscia, niebezpieczeństwa. a jeśli chodzi o drugi sen to za dużo się uczysz:P

ja wiem ja wiem: Now łąsnie jego zachowanie jest dziwne. mowi z eto dlatego ze tak go rozczuliłam, i ze wedlug niego ten sen oznacza to ze cos lub ktos ze swiata zewnetrznego ( zza drzwi) chce zniszczyc nasze szczescie...no i od rana zadzownil juz z 10 razy, pytajac jak sie czuje i powtarzaajc jak bardzo mnie kocha. Niby tylko sen..ale to wszystko do kupy zdaje sie byc absurdalnie...logiczne.

ale ja już jestem po obronie jakieś pół roku więc skąd do cholery ten Kotler??? jeszcze rozumiem Sargeant'a :D

ach sorki marchewka, ze się wciełam w Twój post 🌼 ja już z tymi snami nie wyrabiam, mogłabym książke pisać i nawet "upalić" się nie muszę hehe

Gość ja wiem ja wiem
no to w sumie masz niefajną sytuację bo przez głupi sen nabierasz podejrzeń w stosunku do faceta..... chociaż z drugiej strony jeśli odpukac....coś faktycznie jest na rzeczy to lepiej wiedziec wcześniej niż dowiedziec się jako ostatnia... inna sprawa że facet moze jeszcze nie zdradził ale np zauroczył się a Twój sen jakby przywołał go do porządku i wzbudził wyrzuty sumienia o durne myśli, które chodziły mu po głowie...hmmmmm obyśmy się mylili

Gość 123456789999999
ja broniłam się na początku lipca a jeszcze niedawno śniło mi się, że mój promotor ( :O ) tydzień przed złożeniem pracy każe mi zmienić temat!!!:O p.s. to akurat fakt autentyczny:P ale widocznie wywarł na mojej psychice takie piętno, ze do tej pory mnie to prześladuje:P

Gość ja wiem ja wiem
jednak coś takiego jest jak kobieca intuicja, nikt tak dobrze jak kobiety nie wyłapuje drobnych niuansów, komunikaty niewerbalne, gesty, zmianę zachowań itp... my jakoś instynktownie widzimy że coś jest nie haloo gdy facet zaczyna się inaczej zachowywac, odnosic do nas, zmienia nawyki czy przyzwyczajenia

To prawda coś w tym jest, tyle ze nie rozumiem czemu az krzyczałam, bo dla mnie to z eon by odszedł nie byl;oiby az taka tragedią, kocham go ale mam swiadomosc ze nikt dla nikogo nie jest na zawasze...ale jego zachowanie jest dziwne... a sen był koszmarem jakiego nie mialam nigdy w zyciu.

Nikt juz nie ma zadnego pomysłu?

Gość Profesor Senek
A dziś w nocy miałaś podobny koszmar?