Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w płynie podobno są plemniki

Moja siostra zrobiła eksperyment i wyszło na to, że stosunek przerywany jest bez

Polecane posty

Gość Extremalna 15
Każdy robi tak jak lubi":):) ja stosuje stosunek przerywany po pierwsze bo wiekszą przyjemność nam sprawia jak spuszcza się na biust czy do ust:):):) po drugie tak nie martwię się, że jestem w ciąży!!!!

Gość troche dziecinne myslenie
wracam do mojego ulubionego watku, bo widze ze wiele sie dzieje. a nie bylo mnie bo w weekend wychodzilam za maz :P uznajmy jedno-kazdy robi co lubi. ale prosze, nie podwazajcie badan naukowych wypierajac je wlasnym doswiadczeniem. jednej sie sfarci, drugiej nie. proste.

Gość Beachsun
No a co sądzicie o połączeniu prezerwatywa + stosunek przerywany?

Gość inanana
Uważam, że to na pewno jest o wiele bardziej skuteczne niż sam stosunek przerywany czy niż sama prezerwatywa. ;P

czesc...ja tez ze swoim mezem stosuje seks przerywany, przez 3 lata nie zaslam w ciaze a gdy juz chcialam dzidziusia to zaslam w ciaze dopiero za drugym razem po pelnym wytrysku....wiec nie wierze w zajscie w ciaze takim sposobem Plemnik musi przejść długą drogę przez kanał szyjki macicy gdzie przedostaje się przez śluz płodny i tam ostatecznie dojrzewa. Następnie przechodzi przez macice i przedostaje się jajowodami do bańki jajowodu. to niby jak by sie tam plemnik dostal jak nie ma wytrisku to tak samo jak raketa jak nie wypali to nie poleci

Gość kiciaax
Przy przerywanym nie ma szansy aby zajsc w ciaze, gdyz w plynie przed wytryskiem nie ma zywych zdolnych do zaplodnienia plemnikow, jesli facet nie wytrzyma i troszke pusci przed wyciagnieciem wtedy jest szansa i gadaka ze ktos z przerywanego zaszedl, wcale nie z przerywanego skoro sie spuscil, ja 6 lat stosuje w dni plodne i nie i nie ma problemow, owszem zdarzalo sie ze bylo tak super ze chlopak moiwl ze czul z ejednak cos sie wydostalo przed samym wyciagnieciem ale byly to nieplodne hehe

Gość Firankla
No zobaczymy, bo ja tez mialam ostatnio stosunek przerwyany w dni plodne, i teraz stresuje sie na maksa :( mimo ze do wytrysku nie doszlo w srodku... jeszcze 2tyg. Mam nadzieje ze dostaje okres. Pozdrawiam

Gość Moja kolezanka z podstawowki
ma 3 dzieci, kazde ze st. przerywanego :o

ja z moim juz 3 rok na przerwanym i co? w ciazy nie jestem, pare razy zdarzylo mu sie nie wyjsc ale jak sie pozniej okazalo to byly nieplodne, wogole moim zdaniem niektore dziewczyny to za bardzo panikuja bo w ciaze wcale tak łatwo nie jest zajsc jakby sie wydawało, za jakis czas juz bedzie bez stresów bo zaczynamy myslec o malenstwie mam nadzieje ze sie wtedy uda odrazu:)

Gość kfmnfnfnfnnfn
Ja ze swoim partnerem w ogóle się nie zabezpieczam od 6 lat, jedyną metodą antykoncepcji jest właśnie stosunek przerywany a w dni niepłodne kochamy się nawet do końca i w ciązy też nigdy nie byłam. Nie wiem jednak czy to dobra metoda czy po prostu mam trudności z zajściem w ciąże bo mam dużą niedowagę (43kg przy wzroscie 167cm) ale dzieci nie planujemy, chociaż jakby byla wpadka to tragedii też by nie było

Gość paulinuchaaaaa
Inne metody antykoncepcji Należy do nich stosunek przerywany, polegający na szybkim wycofaniu penisa z pochwy na krótko przed zbliżającym się wytryskiem nasienia. Należy jednak pamiętać, że śladowe ilości spermy znajdują się także w wydzielinie ejakulacyjnej, która pojawia się na długo przed wytryskiem. Zalicza się do nich też płukanie pochwy bezpośrednio po odbytym stosunku. Obie metody są bardzo zawodne, a przez to niewarte stosowania. Wskaźnik Pearla dla zabiegu płukania jest oceniany na około 50, a dla stosunku przerywanego na 20 do 40.