Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość internet łodź

czy ktos wie gdzie najlepiej założyć internet w łodzi???

Polecane posty

Gość internet łodź
a w multimedii jak to wygląda?

Gość ofe rma
polecam w łodzi toyę i lnet. obie sieci przetestowałem i naprawdę są bardzo dobre. mało awarii, dobra jakość łącza i szybko reagują w razie czego. natomiast zdecydowanie nie polecam hyperiona. kumpel to ma to nie dość że słabo chodzi to jeszcze co chwila mają jakieś awarie a jedyne co możesz zrobić to sobie odliczyć od miesięcznej faktury dni w których nie było netu. co miesiąc coś odlicza. słabo.

Nie wiem jaka oferta Cię interesuje, dlatego najlepiej żebys sobie weszła na ich stronę internetową i zobaczyła jakie mają promocje i ceny. Ja korzystam z multimedii od 3lat i jestem póki co zadololna.

Gość internet łodź
wiecie co nie rozumiem tego bo ja pochodze z malego miasta i u mnie interrnet jest tanszy, a łodz wieksze miasto to powinno byc taniej a jest drozej

Gość ofe rma
drożej jest? ja tam gdziekolwiek widzę to internet jest po około 50 zł za podstawowy pakiet. różni się jakość tego podstawowego, jest tak od 500 kb do 1mb. u ciebie w mieście było taniej?

Gość internet łodź
ja placilam 60 zl za pelen pakiet programow kablowki 50 pare programow i internet 1 mb troche wiecej placilam 64 zl

Gość wariat1988
Co Wy gadacie?? UPC nie ma w Łodzi:/ a szkoda:/ Mają zdecydowanie najatrakcyjniejsze oferty, ale z całego UPC w Łodzi dostępna jest tylko telewizja analogowa gdzieś na głębokim Widzewie z dala od centrum. O pakiecie 3 usług (telewizja, telefon, internet) u nich póki co możemy tylko pomarzyć. Pozostaje Dialog, który jest dość drogi, multimedia, która kantuje na każdym kroku i tepsa, która jest i droga i kantuje i jeszcze nie ma polsatu:/

Gość seses
Jest jeszcze Toya-całkiem niezła.

Gość byle nie
multimedia - straszni naciągacze, super nie mili BEZNADZIEJA liczyłam dni, aż skończy mi sie umowa z tymi debilami

Gość gość
Jeżeli zależy Ci na niskiej cenie, to skorzystaj z porównywarki dostawców http://www.dostawcy-internetu.pl/ Wybierz coś, co jest niedrogie, a jednocześnie nie jest zwykłym badziewiem.

Gość gość
Najlepiej na rufie albo na maszcie :D