Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ałć

Jak wam mija popołudnie?

Polecane posty

Uff... my już nakarmione, młoda śpi, więc przynajmniej 1,5h mam dla siebie, pranie wstawione, poodkurzać tylko muszę i czekamy na tatuśka z pracy, później znowu jedzonko i spacer, a wieczorem teściów w gościach mamy.

U mnie tez calkiem fajnie:)Corcia bawi braciszka po 16 przychodzi maz po 17 mam jazdy.Moze uda mi sie dzis nie rozjechac tydzien temu dwoje ludzi moglo miec niezlego pecha:p ;)

ach, czyli dopiero zaczęłaś? ja za 3 razem zdałam, stwierdziłam, ze do trzech razy sztuka i nic ani nikt do 4 razu by mnie nie zmusił, ale się udało i nawet sprawnie mi to idzie.

Gość marian z opola lubelskiego
srak

Gość maturzystka ania
Corcia bawi braciszka a mam sie nie moze nim zajac??

zalozycielko topiku maz wraca z pracy czy od kochanki?

to dobrze, ulzylo mi :O

Gość maturzystka ania
hhahha taka pewna jestes??

ałć - dzis bede miec 13i14 jazde idzie mi calkiem niezle niestety instruktor widzi problem w tym ze lubie docisnac na gaz.Poza tym mam jeszcze problemy na kolizyjnych i CHOLERNY luk:-oPo luku do nastepnego dnia kark mnie z szyja bola i nie umiem glowy skrecic w prawo:-oZalezy mi zeby zdac jak najszybciej 17listopada wracam do pracy.Na szczescie mam egz.zalatwione bez czekania miesiac;)

ałć a po macierzynskim wracasz? rozne rzeczy sie slyszy o kobietach wracajacych pomacierzynskim

ałć ----- To fakt,24 h w domu można ześwirować :D mantodea ----Ty to lepiej powiedź w jakich rejonach piratujesz :D

ja na łuku też miałam problem i to duży, przez niego dwa razy zawaliłam egzamin, do trzeciego wstydzę się przyznać :-o

maturzystka ania - a to juz chyba moja sprawa kto sie moim dzieckiem zajmuje.Na innym topiku jestes o wiele milsza dlatego tez sadze ze pod tamta Anie ktos sie chamsko podszyl. Jak zawsze ktos zaklada fajny luzny temat i zaraz musza sie pojawic pomaranczowe wulgarne zakompleksione pindy ktore musza sobie pouzywac acha i faceci ktorzy od urodzenia do poznej starosci na"recznym"jada bo zadna ich nie chce i siedza z nudow na forum dla ciezarnych i matek:-o

inaczej, bo coś poplątałam... oblałam pierwszy na łuku, za drugim razem, pierwszy błąd to łuk, a do drugiego wstydzę się przyznać.

mantodea jak ty wszystko wiesz, twa madrosc wyplywa z ciaglego siedzenia na internecie? hahaha

za drugim razem dał mi szansę egzaminator, bo mimo tego, ze zwaliłam łuk, to kazał jechać dalej, ale co z tego, jak tak się zestresowałam, że gafe strzeliłam zaraz po wyjeździe z placu :-o

marian z opola lubelskiego - twoj obligatoryjny debilizm nie upowaznia mnie do dalszej konwersacji z toba prostaku wiec zegnam. ałć - najwazniejsze ze zdalas!znam osobe ktora zdala dopiero za 10 razem!:)

co za chamska baba

mantodea przyznaj sie ze zaniedbujesz dzieci bo ciagle na necie siedzisz

moja siostra za 8, więc daleko szukać nie muszę, ale ja nie dałabym rady tyle razy się stresować ;)

marian z opola lubelskiego - tak jest!Ja na twoim miejscu juz bym stala przy MOPSie by to zglosic! ałć - szczerze mowiac to nie licze by zdac za pierwszym razem ale dobrze by bylo gdybym prawko miala juz w grudniu.Ide zajac sie swoim biednym zaniedbanym dzieckiem przeciez od 4 mcy od rana do nocy siedze na kafe;)ale wyrodna matka ze mnie uuuu:(

Do wszystkich zainteresowanych moim opiekowaniem sie dziecmi-maly dostal mleko i teraz sobie smacznie spi:) ałć -corcia ma 9l.Cisze sie ze jest taka roznica miedzy moimi potomkami.Corka jest zakochana w braciszku z wzajemnoscia.Ona jeszcze dobrze ze szkoly do domu nie wejdzie a juz biegnie do malego a maly jak ja tylko zobaczy to piszczy i smieje sie w glos.Poza tym jak np.gotuje czy robie cos innego i nie moge za bardzo zajac sie malym to corka sama z siebie przybiega i bawi sie z nim:)Na poczatku byla wielka zazdrosc i pretensje ze z mezem wiecej czasu poswiecamy malemu ale byly rozmowy wciaganie jej w pomoc przy malenstwie i juz problemu nie ma:)