Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikusia995

WĄGRY!!! ZBIERZMY DO JEDNEGO TEMATU WSZYSTKIE SPOSOBY ICH ZWALCZANIA!

Polecane posty

Gość mikusia995

Witajcie :) Mam mnóstwo wągrów na nosie, czole, policzkach, brodzie... Nos jest najgorszy. Probowałam już tych plastrów z Nivea, ale niestety nie wiele dawały, może coś tam wyciągły, ale nie było widać różnicy. Chciałabym żebyśmy zebrały w tym temacie wszystkie SPRAWDZONE i SKUTECZNE kosmetyki, domowe sposoby przeciw wągrom. Pozdrawiam!

Gość mikusia995
Piszcie!!!

Gość mikusia995
Mnie raczej zależy na jakimś najlepiej toniku lub żelu do twarzy Mogę jeszcze powiedzieć, że używam raz dziennie Brevoxyl, ale szczerze mowiąc nie zauważam różnicy, może dlatego że krostki wyskakują mi pojedyńcze, a nie na całej twarzy.

ja uzywam toniku clean&clear- przeciwko wagrom ia acne -derm i widac lekka poprawe ale nie jest idealnie :P aaaa i jeszcze raz dzienie plynu afronis ( dluzsze stosowanie go rozjasnia skore)

Gość mikusia995
A co myślicie o toniku przeciw wągrom z Avonu? Zamierzam go kupić na allegro. A i jeszcze przyszedl mi taki pomysł do głowy - nie którzy mówią żeby stosować miętową pastę, a ja tak sobie pomyślałam, że może wybielająca by pomogła????? Jak myślicie??