Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gatka szmatka

gdzie w krakowie są fajne tanie sklepy odzieżowe

Polecane posty

Gość gatka szmatka

może mi ktoś polecić jakieś fajne sklepy w Krakowie takie z końcówkam serii albo tanią ale nową odzieżą

Gość mixxx
defekt na czarnowiejskiej i na siennej

Ostatnio znalazłam na allegro firmy sprzedające markową odzież w bardzo niskich cenach, zastanawiam się nad zakupem, ale boję się czy czasem nie są z wadami, bo ceny tych rzeczy są naprawdę niskie. Może ktoś z was miał okazję poznać tą firmę: http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php ?uid=6319986 . No i mam dylemat czy ktoś wie czy odzież popularna ostatnio na allegro japanStyle nadaje się do chodzenia??

Gość jetsseterka
Family Outlet na ul. Krakowskiej w Krakowie. Ten sam sklep jest na Starowislnej(rog berka Joselewicza) maja koncowki serii z USA.Bardzo tanio.

Gość gość
Ja pracuję w banku i obowiązuje u nas strój formalny (ale nie firmowe „mundurki”). Garderobę do pracy najczęściej kupuję w Butiku Lavend przy ul. Zwierzynieckiej 21. Oni specjalizują się w kolekcjach w stylu biznesowym. Mają szeroki wybór białych koszul, klasycznych bluzek, spodni, spódnic. Ostatnio udało mi się trafić na bardzo ładną torebką bankietową.