Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ktoś kupował

wanienka z Ikei

Polecane posty

Gość czy ktoś kupował

Czy warto ją kupić? Jest mała i sprytna, ale najważniejsze, ma takie paski antypoślizgowe na dnie. Czy się sprawdza?

ja kupiłam jak moja Ola skończyła rok... wcześniej miałam Onde... wanienika fajna, ale jak chcesz dla niemowlaka to bardziej polecam własnie Onde.. jest dużo wygodniejsza przy małym dziecku... a Ikei jest stosunkowo mała... ale fajna i lekka...

Gość Anialisa
Bardzo fajna, sprytna i wygodna wanienka. Mamy taką od narodzin synka, czyli od 8 miesięcy.Na początku podkładałam do kąpieli pieluchę, ale niepotrzebnie, bo te paski świetnie się sprawdzają. Dzidziuś nie ślizga się i pewnie siedzi w wanience. Od spodu też ma gumowe stopery, dzięki czemu nie przesuwa się, gdy ją postawisz na krześle czy stołku. No i jest zrobiona z porządnego plastiku, nie zatrzymuje brudu i osadów jak zwykła, tradycyjna (którą miałam kiedyś przy córci), wystarczy po kąpieli przetrzeć gąbką z detergentem i spłukać.

Gość czy ktoś kupował
dzieki

Ja tez ja mam i uwazam ze jest swietna :) Na poczatku ( przez 6 tygodni) uzywalam gabkowego misia, a teraz podkladam pieluszki. Ale i z tym wkrotce skoncze :) Gumki swietnie zdaja egzamin, jest gleboka. Ja jestem zadowolona.

podnosze bo tez sie nad nią zastanawiam i nie wiem czy nie jest za mała, wygodnie w niej trzymac maluszka?

my uzywalismy jej od urodzenia synka do kilku miesiecy. Potem, jak synek troche urosl, ale jeszcze kapal sie w pozycji pollezacej, kupilkismy taka tradycyjna, lecz gdy maly sam usiadl w wannie, to znowu wrocilismy do tej ikeowskiej. Jest bardzo dobra, bo ma gumy antyposlizgowe zarowno pod spodem, jak i w srodku. Polecam :-)

no własnie ja mam malo miejsca na trzymanie takich akcesoriow wiec chcialam kupic małą ale skoro i tak trzeba kupic duża to chyba zrezygnuje z tej z ikei

kapiecie roczne dzieci jeszcze w malej wanience?!

aha, ciekawe, moj zawsze w duzej, nie lubial malej,teraz ma 1,5 roku i lata po duzej jak kaczka i pluska :)