Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość j.polski

prosze opomoc

Polecane posty

Gość j.polski

witam, potrzebuej napisac note encyklopedyczna o korespondencji... mam zwrocic uwage na metody dzisjesze i jakie stosowano dawniej...niestey nei jestm dobra z polskiego.;/ cyz moge liczyc na czyjas pomoc dziekuje

Gość malowana lal
dawniej byly listy,a teraz smsy i przekaz internetrowy,czyli sposob korespondencji rozwinal wraz z dostepnymi srodkami-to tak w skrocie(ale o to chyba chodzi w notatce encyklopedycznej)

Gość j.polski
dziekuej z apomoc..moze jescze ktos pomoze:)

Gość uijuihui
korespondencja- sposób porozumiewania sie pomiędzy ludżmi. dawniej listy, telegramy. w dzisiejszych czasach telefon:sms czyli krótka wiadomość tekstowa, rozmowy. listy oraz internet:g-g,e-mail skleccie w całość każdy coś poprawi doda i bedzie super

Gość hehehehe..www
chetnie bym Ci pomogla...ale zawsze z polskiego milam 3..;pp

Korespondencja - korespondencyjny --kontaktowanie się z kimś za pośrednictwem listów. Zbiór otrzymanych lub wysłanych listów. Informacja prasowa, radiowa lub telewizyjna o jakichś wydarzeniach, przekazana przez korespondenta z miejsca, którego to wydarzenie dotyczy. Korespondować - utrzymywać z kimś kontakt pisząc do niego i otrzymując od niego listy . Dziennikarze pracujący poza redakcją przekazujący informacje, artykuły z miejsca , w którym się znajduje zwykle z zagranicy.Korespondencje wojenne. Książki , prasa to też przekaźniki korespondencyjne. To ode mnie tyle.

no i co??? o pomoc jakąkolwiek to krzyczycie , ale żeby napisać np.:dziękuję wszystkim, to już nie!!! Mnie interesuje, czy to co było napisane, przydało się, czy nie ??? I jaką ocenę dostaliśmy, kurcze.

Gość j.polski
Dzienkuje wszystkim!!!1 A "jolke za" mam gdzieś :P

Gość głupia koza
a ja wrzuce list w butelkę...