Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezaczerniona bo nie

wyprawka przed ciaza

Polecane posty

Mam pytanie; czy ktoras z Was kupowala cos dla dzidziusia zanim zaszla w ciaze, w czasie kiedy planowala ciaze? mnie bardzo korci zeby kupic chociaz malenkie skarpetki choc starac sie bede dopiero za ok 3 miesiace. co o tym sadzicie?

nie wierze w zabobony:) bardzo chcialabym byc juz w ciazy, niestety musze poczekac ale chcialabym juz cos tam kupic... piszcie dziewczyny czy Wy kupowalyscie tak wczesnie?

pierwszą rzeczą jaką kupiłam były maleńkie skarpeteczki, było to jak tylko zobaczyłam 2 kreseczki na teście :) przed ciążą miałam fantastyczny komplecik - kaftanik i śpioszki ale używane od cioci dostałam na pół roku przed zajściem w ciążę :)

Ja jak jade po zaopatrzenie to jak kupię coś w czym sie zakocham to sobie zostawiam, mój mąż też mówi żeby zostawić, nawet jesli my nie skorzystamy to będzie jak znalazł na prezent. Mamy np kozuszek 0-3 a nie wiadomo czy bardzie krótkie sukieneczki nie będą bardziej potrzebne:) z tym ze zostawiam tylko ciuszki unisex, jakoś tak nie mamay nic różowego, rędzej na chłopca niebieskie i beże, żółcie, zielenie :) Oby szybko sie przydałay :)

Wypowiadajcie sie dziewczyny!!!

Mama nam powiedziała ze sie nie powinno ale to takie słodkie że nie da sie inaczej, a teściowa tylko zapytała czy już sie spodziewamy i pokiwała głową - chmmmm ;)

moja mama miala juz cala wyprawde dla mnie przed poznaniem mojego ojca:) ja tez mialam duzo ubranek przed ciaza sama nic nie kupowalam w 4 miesiacu mialam juz wozek teraz jestem w 6 i mam juz wszytsko oprocz mebelkow .kup jak masz ochote to czy masz ubranka przed czy nie to nie ma nic wspolnego z tym czy poronisz czy nie to sa stare zaboboby gdy kobiety nie znaly przyczyn z jakich umarlo ich dziecko wiec zwalalo sie na ubranka kupione przed .nie wolno niby unosic rak czy przechodzic przez linke bo sie obwiaze dziecko pempowina nie wolno sie polac tluszczem bo beda plamy na dziecku nie wolno zakryc twarzy jak bedzie blyskac bo dziecko bedzie miec znamie na buzi bez przesady takie cos nie istnieje i nie warto sie tym przejmowac