Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

jestescie szczesliwi czy nie?

Polecane posty

Gość dramatyczna chanel
teraz? czy w ogóle?

Gość malowana lal
a ja na chwile obecna i przeszla nieszczesliwa! czy bede?-przestalam w to wierzyc,trace resztki nadzieji... jestem bardzo nieszczesliwa w zyciu 😭

NIE. i to chyba w pełni satysfakcję z mojego przeszłego życia, teraźniejszości i przyszłości. I chciałabym umrzeć. i często o tym myślę. Naprawdę nie znam już powodu do radości

Gość malowana lal
iska-ja tez nie znajduje powodow do radosc ;(

Gość ja tez nie i nie byłam
i nie będę i też bym chętnie umarła

Gość malowana lal
a moze my nieszczesliwi mamy dystymie?

Gość ediiii
nie , bo nie ma przy mnie faceta ktorego kocham :(

ja jestem :D do szczęścia potrzebna mi wolność...wolność wyboru jak chcę żyć...dzięki tej wolności układam sobie wszystko w życiu tak jak chcę i jestem szczęśliwa...uzależniam soje szczęście tylko od siebie, a nie od warunków zewnętrznych :)

Każdy dzien mojego życia przynosi nowe nieszczęścia, nigdy nie będę szczęśliwy a wszystko co mógłbym nazwać \"szczęściem\" to zamierzchła przeszłość.

Hmmm?w sumie to nie wiem:)Z jednej strony mam wszystko.Mam gdzie mieszkać,mam co jeść,finansowo mi się w miarę powodzi....a z drugiej strony,byłabym bardziej szczęśliwa gdybym miała kogoś przy swoim boku....Czasami trudno mi docenić to co mam;(Ludzie mieszkają w kartonach po lodówce;)na dworcu,noszą dziurawe łachmany,są brudni,zarośnięci...A ja mam \"wszystko\"...Chyba czasem jestem szczęsliwa,a czasem nie....Szczęscie to kwestia psychiki,pojęcie względne,dla każdego znaczące coś innego,nie ma na nie patentu:)Albo i jest:)Ciesz się tym co masz:) pzdr,

Hmmm?w sumie to nie wiem:)Z jednej strony mam wszystko.Mam gdzie mieszkać,mam co jeść,finansowo mi się w miarę powodzi....a z drugiej strony,byłabym bardziej szczęśliwa gdybym miała kogoś przy swoim boku....Czasami trudno mi docenić to co mam;(Ludzie mieszkają w kartonach po lodówce;)na dworcu,noszą dziurawe łachmany,są brudni,zarośnięci...A ja mam "wszystko"...Chyba czasem jestem szczęsliwa,a czasem nie....Szczęscie to kwestia psychiki,pojęcie względne,dla każdego znaczące coś innego,nie ma na nie patentu:)Albo i jest:)Ciesz się tym co masz:) pzdr,

Hmmm?w sumie to nie wiem:)Z jednej strony mam wszystko.Mam gdzie mieszkać,mam co jeść,finansowo mi się w miarę powodzi....a z drugiej strony,byłabym bardziej szczęśliwa gdybym miała kogoś przy swoim boku....Czasami trudno mi docenić to co mam;(Ludzie mieszkają w kartonach po lodówce;)na dworcu,noszą dziurawe łachmany,są brudni,zarośnięci...A ja mam "wszystko"...Chyba czasem jestem szczęsliwa,a czasem nie....Szczęscie to kwestia psychiki,pojęcie względne,dla każdego znaczące coś innego,nie ma na nie patentu:)Albo i jest:)Ciesz się tym co masz:) pzdr,