Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czasy sie zmienily

Czy jakaś kobieta może mi wytłumaczyć dlaczego w czasach

Polecane posty

Gość czasy sie zmienily

gdy kobiety mają taki sam dostęp do edukacji, pracy. mają takie same zarobki itd wciąż są dziewczyny które wymagają albo uważają za pożądane płacenia za nie przez faceta ? Przecież takie zachowanie nie przystoi kobiecie w XXI wieku.

Gość dramatyczna chanel
bo to daje duże poczucie bezpieczeństwa jak facet tak symbolicznie zaplaci za kawę na przykład.

żaden facet nigdy za mnie nie placił. noo chyba, że się bardzo uparł :)

Gość dramatyczna chanel
a za mnie płacił, i to nie jeden, iwclae ich do tego nie zmuszałam. I ja tez placiłam od czasu do czasu.

Gość dramatyczna chanel
a poza tym umiem się zrewanżowac i mogę w zamian zrobić mu np pyszny obiadek któregos dnia :)

Gość dramatyczna chanel
albo fantastyczny oral z kręceniem wora :)

Gość czasy sie zmienily
przecież zanim para się połączy jest etap tzw randek.. dlaczego facet ma być narażony na straty ( bo nie każde spotykanie się prowadzi do randek)? mniejsze koszty po jednej stronie to częstsze spotkania, mniej kalkulowania, czy urazy po zdaniu " zostańmy przyjaciółmi " odpowiednie zachowanie kobiet mogło by znacznie oczyścić relacje damsko męskie...

Gość w kazdych czasach jest mile
o ile nie wskazane kultywowanie tradycji zwlaszcza ze niekogo ona nie boli...oprocz skapcow lub zakompleksionych feministek

Gość Poznaniak85
o ile nie wskazane kultywowanie tradycji zwlaszcza ze niekogo ona nie boli rozumeim że tradycje zajmowania się domem przez kobiety też popierasz?

To dlaczego większość mężczyzn nie lubi jak kobieta płaci za siebie albo nie daj Bog reguluje cały rachunek??

a ja ci powiem po co są te straty jak masz pokazać kobiecie ze jesteś dobrym materiałem na partnera przy którym czuje się bezpiecznie i stabilnie kiedy jesteś niepewny finansowo ? to tylko kasa i czasem dobrze wydana :D

Gość Poznaniak85
bo kobiety robią to z taką łachą i wyrzutem, że też bym nie chciał...kobiety strasznie skąpe w dzisiejszych czasach