Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja dziesiatka

co nie podoba sie FACETOM???!!!!

Polecane posty

Gość moja dziesiatka

to wiem z doswiadczenia,nie sa to odosobnione opinie: 1)koturny 2)spodnice bombki 3)szerokie spodnie szwedy 4)spodnice za kolano 5)rozkloszowane spodnice 6)tipsy 7)udziwnione dodatki np.ogromne torby czy duza bizuteria 8)gruba rajstopy 9)rude wlosy 10)bawelniana bielizna kolejnosc nieprzypadkowa

Gość jakiaki
to niech sami ponoszą koronkową, to zobaczą jak to higieniczne :D nie widziałam u heterofaceta innych gaci niż z bawełny :D bombki i tipsy mnie tez się nie podobają ;)

Gość mmmisery
a mój mąz szaleje za mną w mojej "bombce"... grube rajstopy z microfibry i ze wzorkami tez lubi :) ja bym postawiła na podkolanówki :) takie zwykłe z cienkich rajstop

Gość onaaa27
nie sadze, ze facetom nie podobaja sie dlugie paznokcie... No moze nie przesadzajmy z tak dlugimi jak pewnej coraz bardziej popularnej teraz Jolci... Ale sama nosze srednio dlugie i datad kazdy facet mowil ze mam cudowne dlonie, zadbane paznokcie itd...

Gość bo ja wiiem
co to za Jolcia?;>

Gość no to w życiu
nie spodobam się żadnemu facetowi, bo noszę koturny, szerokie spodnie szwedy i bawełnianą bielizne:)

Gość Jupijej
Antygwałtki? U mnie się mówi antyseksy :D

Gość mmmisery
no właśnie anty-gwałty - wyjełaś mi tę nazwe z ust... no i jeszcze golfy średnio lubią, przynajmniej mój :)

Gość nie zgodzę się co do
koturn i rudych włosów. Mam rude i faceci ciągle chwalą :P Bawełniane majtki popieram. Dodałabym glany i moro ale i tak będę je nosić ;)

Gość blackcat
mój lubi spódnic za kolano, rozkloszowane też ;) za moją ogromna biżuterią szaleje (sam mi kupuje ogromniaste kolczyki u jubilera) a jego stosunek do moich torebek jest obojętny. W kwestii bielizny bawełnianej to sam uważa że koronki to i może są fajne ale zapewne nie wygodne wiec po co mam się meczyc :D Nie znosi za to solarnianych pannic z tipsami i mocnym makijażem a'la Jola R ;) Równie dużą niechęcią darzy kreacje których prawie nie ma bo co w tym fajnego skoro wszystko na wierzchu i każdy sobie może popatrzeć :P

Gość laaaaaaaaaaaaaaaaa
antygwałtki przoduja,za golfami tez nie przepadaja

Gość prawdziwy maczo
koturny -a fuj!!!!!!

ja z wlasnego doswiadczenia obstawiam duuuze torby (w ktorych ich zdaniem nie mozna niczego znalezc)

Gość nie do końca się zgodzę
ad.4 - zależy jakie - jak wąskie ołówkowe, kończące sie tuż za kolanem - bardzo sexy ad.5 - też może być sexy - ze zwiewnej tkaniny, bardzo dziewczęce ad.9 - byzydura!!!!!!!!!!!!!!! ad.10 - pewnie że lepsza seksowna koronka ale i z bawełny niektóre komplety są fajne

Gość facio facio
bawelniana bielizna wydaja sie fajna TYLKO laskom ktore ja nosza!!!!mi osobiscie kojarzy sie z mala dziewczynka lub mama:Pprawdiwa kobieta nosi koronki i nikt mnie ie przekona!

Gość 122222Misiak
1 brzydkie paznokcie 2 brak makijażu 3 workowate ciuchy 4 owłosione pachy :D

1. piegów 2. rudych wlosów 3. balerinek 4. szarych ciuchów- w ogóle przytłaczających kolorów na podstawie mojego faceta :classic_cool:

Gość blackcat
koronki są fajne ale infekcje i grzybice już chyba mniej ;) czasem dla zdrowia lepiej włożyć bawełnianą bielizne i normalny zdrowy facet powinien to wiedziec :o

Gość faceci uwielbiają rude

Gość kasienkałobuziak
rude są podobno namiętne... ale oni i tak zazwyczaj oglądają się za blondynkami hahaha ;D takie popularne zdanie jest: mężczyźni wolą blondynki ;))

mój nienawidzi rudych ;) nr 1. u niego to brunetki, nr 2. blondynki, nr 3. szatynki..... rudych nie toleruje..... a ja wcale tak nie myślę- widziałam kilka rudych piękności w swoim życiu :)

z twojej listy wg mnie do przyjęcia (czyli mogą się podobać) są tylko punkty 1,6,9 ! reszta punktow napewno większości facetow NIE BĘDZIE SIE PODOBAĆ !