Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serdecha

Skrzepy jak orzech włoski...

Polecane posty

Gość serdecha

Witam.Mam pytanie o miesiączke.Zawsze mam około tygodnia jakieś tam skrzepiki małe sie zdarzały ale tym razem to sie przeraziłam.W 4 dniu poleciał mi jeden po drugim skrzep wielkości orzeczha włoskiego :( w piąty dzień kolejny skrzep również duży.Okresy mam zwykle 7 dni to tym razem wypada do środy.Ktoś miał tak wielkie skrzepy? Mi to sie zdarzyło pierwszy raz w życiu a mam 32 lata byłam przerażona jak to wyleciało.Rozumiem że skrzepy podczas okresu to normalka ale takie duże? U lekarza byłam oststnio w maju i było wszystko w porządku .

Gość uppppppppppppppppppppppppp9
moze to samoistne poronienie

Gość quen0
moze bylas w ciazy

Gość serdecha
W kwietniu poroniłam i byłam czyszczona. Ciąża to raczej niemożliwe może tylko raz seksowałam w tym miesiącu....fakt że mogło sie zdarzyć ale to tak by wyglądało ? Samoistne poronienia są w trakcie miesiączki?

Gość quen0
ja słyszalam ze to mozliwe, ze zarodek moze podczas okresu byc wydalony jesli byl uszkodzony,ale nie jestem ginekologiem wiec sie nie bede wymadrzac:)

Gość ja mam całe życie
takie skrzepy - nie za każdym razem, ale przeważnie, nawet jeszcze większe.

Gość mikap1989
skrzepy to sa nie zaplodnione komorki jajowe

Gość serdecha
noż kurde tylko czemu one takie ogromne...normalnie czułam jak one nie wylewają sie tylko wypadają :( okropieństwo.Wizyte mam na listopad akurat tak wypada mi kolejna cytologia ale pytam was bo może ktoś tak miał. Myśle że jak bym miała tak zawsze to niemartwiłabym sie ale kurza twarz to pierwszy raz takie olbrzymy z czegoś to chyba musi wynikać

Gość ja mam całe życie
mikap - ja to miałam jak jeszcze byłam dziewicą, czyli jakieś 20 lat temu :-) Mówiłam lekarzom, nadal mówię, a oni nic - więc ja się też nie przejmuję, chociaż to bardzo nieprzyjemne.... Serdecha - u ciebie może to być związane z tamtym poronieniem - ale nie wiem, bo się nie znam, nigdy nie byłam w ciąży, a przynajmniej nic o tym nie wiem.

Gość ja mam całe życie
mikap - zrozumiałam! Nie doczytałam słowa "nie" :-)

ja wlasnie w 4 dniu okresu mam skrzepy i są tez takie jak ty mówisz duże i :czuc jak wylatują: ale lekarz nie stwierdza zadnych nieprawidłowości

Gość mikap1989
moj lekarz powiedzial ze to naturalne, a ze mnie mocno boli ...hmm poradzil mi urodzic dziecko haha

Gość serdecha
No to mam nadzieje że to jakieś przejściowe problemy...fuuuj

Gość mikap1989
mam dziwne przeczucie ze jednak porod bardziej boli :D