Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdobregozrodla

lansik.kafeteria.pl

Polecane posty

Gość zdobregozrodla

jesli dziwi was ostatnia mnogosc tematow dzieki ktorym niektorzy probuja sie wylansowac na tym forum to juz wyjasniam: powstal scenariusz na podstawie ktorego ma zostac nakrecony film o najczesciej odwiedzanym portalu dyskusyjnym KAFETERIA.PL (wczoraj podali na tvn style)

Gość zdobregozrodla
to serial bedzie wiec jeszcze wszyscy mamy szanse

Gość SLYSZALAM
nicki maja byc oryginalne beda sie zwracac do ich wlascicieli i placic tantiemy SUUUPER ciekawe tylko kto sie zalapie

Gość zdobregozrodla
to prawda sporo gwiazdek ma tam grac ale podali tez ze niespodzianka ma byc swiezy narybek wiec pewnie padna tez jakies propozycje dla tych najbardziej oryginalnych

Gość takie tantiemy
to może byc niezła kasa, płatne za każdy odcinek i nie wiedomo jak długo. HMMMMMMM chyba też się zacznę lansować

Gość prawda ale
ale to dziwne że mówili bo niby obowiązuje nas tajemnica. Mi kazano pożegnać się z kafe ;) nie mogę zakładać innego czarnego:) ale za tę kasę warto :):)

Gość podszyw glena b
o fuck w pierwszym rzędzie zagra na pewno GLEN B nie ma tu bardziej oryginalnej i lubianej osoby

Gość prawda ale
nikt z nas nie zagra - w to nie wierzcie. Zagrają tylko nasze posty, bez żadnych zmian. Jesli nie dogadają się z autorem a post będzie należał do pomarańczy to i tak go wykorzystają a pomarańcza nie dostanie nic:) Zawsze twierdziłam że dobry czarny nick tu na kafe to skarb :)

Gość wiem kurcze wiem
wiem kto zagra, ale nie powiem :P

Gość prawda ale
nie powiesz bo ci niewolno:)

Gość prawda ale
dostałaś propozycję? Podaj GG muszę o coś spytać

Gość zdobregozrodla
ja dostaję tantiemy od producentów filmów geriatrycznych z motywami scat-u ponieważ swego czasu gdy wyjechalam do niemiec za robotą to grałam w kilku takich ciekawych produkcjach....Ja też uważam że czarny nick na kafeterii to prawdziwy skarb,znam jeszcze kilka innych ciekawych czarnych rzeczy...

Gość nie bardzo rozumiem
a niby co decyduje o ich wyborze??? Ja piszę ciekawie pod czarnym ale nikt się do mnie jak narazie nie odezwał tzn. że nie mam już szans czy jeszcze coś się może wydarzyć????????????????????

Gość nie bardzo rozumiem
dodam że na popularność na tym forum nie mogę narzekać bo co chwilę zakładają o mnie jakieś nowe topiki więc to chyba jakaś ściema z tym serialem.

a ja nie bardzo rozumiem i szczerze to mnie wkurza dlaczego fajne czarne nicki piszą na pomarańczowo? Wstyd się przyznać do tego co się pisze? bardzo to dorosłe- nie brać odpowiedzialności za swoje słowa!!!

Gość wiem kurcze wiem
wszystko jest z góry obstawione, to kto zagra wiadomo od dawna, bedą to podstawione osoby, i tak naprawde żadna przeciętna osoba z kafe nie zagra, przykro mi ale taka jest prawda,.

Gość ja nie moge sie dzis logowac
Czy wiadomo juz kto zagra w rolach glownych?

Gość jajaja znowu ja
Weź purpurowa pod uwagę że niektórzy NIE MOGĄ pisać na razie pod czenym nickiem ;) p.M

Gość prawda ale
Ja wiem kto zagra jedną rolę i każdy z nas kto coś wie zna właśnie tylko tę jedną

Gość jajaja znowu ja
też dostałaś?

Gość wiem kurcze wiem
no właśnie Purpurowa ma racje czemu piszecie na pomarańczowo, zresztą ja też, wstyd mi :o

Gość przeciez jak sie wpiszesz tu
na czrno to od razu wiadomo ze po to by sie wylansowac wiec ten kto ma to w duuupie pisze na pomaranczowo

Gość a ja myślałem że
z tym filmem to jaja sobie robili w tvn na zwykłym też podawali ale myślałem że to pic