Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w glowie maj

on chce dziecko !!!!

Polecane posty

Gość w glowie maj

witam! moj mezczyzna jest 6 lat ode mnie starszy i wlasnie skonczyl 30 lat. jestesmy ze soba juz pare lat i jeste pewna, ze z nim chce spedzic moje zycie. Niestety dla mnie ,on od jakiegos czasu mowi o dziecku, ze by chcial bla bla , ja natomiast nawet nie chce o tym slyszec ! ogolnie nie mam zadnego instynktu maciezynskiego tudziez jestem jestem egoistyczna ;] ! Ostatnio przy rozmowie rodzinnej dalam glosny wyraz moim pogladam , ze dzieci to klopot i ze w ogole nie chce ich miec !!!! on niestety wzial to sobie do serca i zaczely sie klotnie , dogadywania, ze jestem za mloda, ze on chce rodzine, dziecko ktoremu odda wszystko itd. ehhhh kocham go ale nie chce miec dziecka NIGDY! jak wyjsc z tej sytuacji. na pewno nie bede pakowac sie w bachora ale tez nie chce go stracic .... czy ze mna jest cos nie tak ?

Gość Mnatatataa
no raczej ze z toba cos nie tak!! jak mozna nie chciec miec dziecka!!!! dziewczyno wez sie opanuj nigdy nie chcesz miec? zreszt a rozumiem twojego faceta.. ma 30lat chce byc ojcem!!

Gość ekstrakt
to Ci wspolczuje.... szczerze mozliwe ze Twoje malzenstwo sie rozpadnie jesli sie nie dogadacie... ale psorobjcie dojsc do porozumienia powodzenia

Gość w glowie maj
nie moja droga, to ze nie chce dziecka wcale nie oznacza ze jestem nienormalna . Moze wrecz przeciwnie ? Roztyte babska, koszmar porodu, nieprzespane noce, wredne male dzieciaki, martwisz sie o takie cale zycie, nie wiadomo czy w zle towarzystwo nie wpadnie, nie wiadomo czy sie odwdzieczy za caly trud wychowania. szkola, wywiadowki, imprezy , PROBLEMOW MASA. Pozniej dorosnie i meczy sie przez zycie .

Gość w glowie maj
czy ktos byl w podobnej sytuacji ?

Gość do mnatatata
ty sie lepiej zajmij rozmnazaniem a nie siedzisz na kafe, moherze, ja jestes tak ograniczona ze sadzisz ze kobieta ktora nie chce miec dziecka jest nienormalna to sie nadajsz tylko na krowe rozplodowa, autorko- takie rzeczy to sie ustala na poczatku zwiazku, kwestia potomsta potrafi podzielic kazdy zwiazek, juz piszesz ze sie klocice, moim zdaniem powinnas znalezc faceta ktory nie chce miec dzieci

Gość qpqpqp
Sama sobie odpowiadasz! Taki związek nie ma sensu i jeżeli żadne z Was nie odpuści to rozpadnie się prędzej czy później...Macie inne potrzeby

Gość do mnatatata
no ja troszke wpodobnej, tez nie zamierzam miec dzieci nigdy i dlatego wlasnie szukam faceta co tez nie chce, ale wbrew pozorom to nielatwo o takiego...

Gość w glowie maj
hmm ciezko zakanczac zwiazek, nie chcialabym , zeby to wchodzilo w gre. Jednak vzuje , ze dziecko choc uszczesliwi jego, mnie pozostawi z depresja . nie jestem gotoa, nie wyobrazam sobie, nie potrafilabym, nie sprawdzilabym sie ! takich decyzji nie podejmuje sie w pare chwil a i zdania sie latwo nie zmienia. Gdybym mogla z nim ustalic to na poczatku to moje zycie bylo by zupelnie inne... patowa sytuacja.

Gość w glowie maj
ehh az mnie ciarki przechodza na sama mysl. ci zdesperowani na dzieciaki .

Gość blackcat
ja też nie chce wogóle dzieci (od zawsze) - mój facet (wiek 30 ści lat) bardzo chce, choc jeszcze nie teraz :o Narazie dla świetego spokoju mówie OK ale niewiem czy się zdecyduje.

Gość tez tak miałam jak Ty12343
no to powiem wam ż Doda zRadziem też nie chciała i widzicie jak sie skończyło:)

Gość w glowie maj
do blackcat - no to wspolczuje, bo to wroci jak brzydki zapach :D ja ten temat to juz od jakiegos czasu odkladam, w pewnym momencie to nawet udalo mi sie zmienic jego zdanie :D! Niestety teraz to znowu wrocilo!