Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa bardzooo

czy mezczyzna moze byc za dobry?

Polecane posty

Gość głupia koza
to nie kruk bedzie. jak odleci - wtedy stwierddisz ,ze to tylko paż królowej :)

Gość mala miiiiiiiiii
Kiedys tez zadawalam sobie to pytanie,jak poznalam swojego meza.a teraz zadaje sobie jak czlowiek moze sie tak zmienic bo juz nic nie zostalo z tej dobroci.No ale kazdy jest inny i zycze ci aby taki pozostal na zawsze

drobiazg :).....gdyby ludzie byli odwazniejsi i swoja przyszlosc widzieli by w optymistycznych barwach bylo by wiecej szczesliwych osob ...np. ja ;)

ale ja nwet jak jestem dla niego niemila to on jest w porzadku.. kurcze im lepszy facet tym wieksze watpliwosci:P

Gość głupia koza
najlepiej winę zrzucić na ....kobiety

nie zrzucam winy na kobiety....musicie zrozumiec ze faceci sa zbyt leniwi by sami zainicjowac jakies zmiany w sobie .....nie wazne w ktora strone :O.....ale wystarczy im bodziec ze strony kobiety i z porzadnego zmieni sie w chama i odwrotnie ;)....trzeba wiec umiejetnie nami kierowac....szkoda ze nie wszytkie kobiety to wiedza :O

ale to nie jest tak, ze nie potrafie byc mila. potrafie. jestem. tylko nie przez caly calutki czas... zdarza mi sie dzien kiedy jestem...oschla;/

Gość głupia koza
to jakie te namiary???

pewnie tak :D :D a co, chcecie nr tel czy adres?:PP kurcze, chyba sie nie podziele:P musicie znalezc swojego :D :D

Gość głupia koza
i znowu nic........

ja chcialam rady jakiejs;p nie chcialam go rozreklamowywac :P rozgladajcie sie dziewczyny, na pewno jest jeszcze paru takich;) tylko ja dalej nie wiem czy to dobrze byc ksiazkowym idealem !

Gość blecki-judyta
Wszystko ladnie pieknie ale nie ma idealnych facetow!oni zawsze napoczatku sa wspaniali,a jak juz cie bedzie mial to .........ale nie kazdy,zebyscie mnie zle nie zrozumialy!

no wlasnie ten jest kurcze inny od reszty.. mialam okazje juz poznac kilku.. dobrych, zlych, chamow, dzentelmenow, zaradnych, fajtlapy....... ale ten jest naprawde WYJATKOWY. na tyle, ze sie go boje i zalozylam o nim glupi topik :D :P

zostaw go ...napewno bedzie nudny taki dobry ;).....potrzebujesz rozrywki, jestes pelna zycia ;)...poszukaj jakiegos karka ktory bedzie tobá pomiatal :)....a ten dobry ? nie daj boze okazaloby sie ze bedzie taki przez cale zycie :O....nuda , bleee

Gość głupia koza
sama rogacizna........

ciesz sie ciesz, kabel ale jakbys byl przez dlugi czas z kims kto toba naprawde ostro pomiatal to tez czulbys sie dziwnie z kims tak dobrym

Gość blecki-judyta
Wiesz co ale jakiej rady?czy byc z nim czy nie?sluchaj jezeli jest taki kochany no i wogole!to sie nawet nie zastanawiaj,tylko badzcie razem!a tak wogole ludzie zawsze sie dobieraja,a najlepiej by bylo zeby on tez czasem sie odezwal i mial swoje zdanie........fecet musi byc facetem czyli z jajami hehehe!tylko znowu prosze mnie zle nie zrozumiec!mysle o czulym,wrazliwym,opiekunczym facecie,bo tacy tez maja jaja!

i to jest odwieczny problem kobiet ...porownywanie bylego z obecnym :P.... i to we wszystkim ! teraz zupelnie powaznie ...nie widze dla was szans bo nigdy do koncza nie pogodzisz sie z tym ze ktos kto wg ciebie jest az tak dobry w rzeczywistosci taki poprostu jest taki ma styl tak zostal wychowany....

wlasciwie nie wiem jakiej rady oczekuje:| chyba takiej, ze mam sobie wybic z glowy watpliwosci:P bo pamietam taki topic na kafe jak jakas babka pisala, ze jej maz jest za idealny i ma dosc :|

Gość blecki-judyta
Ja tez czasem jestem nie dobra dla swojego faceta .........a on tak mi wszystko wybacza bo mnie kocha!