Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa bardzooo

czy mezczyzna moze byc za dobry?

Polecane posty

moze i racja.... moj tata nigdy nie byl taki dla mojej mamy. moj brat nigdy nie byl taki dla swojej dziewczyny. to dlaczego ktos mialby byc taki dla mnie?

jesli masz tak idealnego faceta to ciesz sie :) ja tez wiele razy zadaje sobie pytanie: \"jak to jest, ze Onjest taki wspaniały i niemal idealny?\" Dobrze mi z tym, ze taki jest wiec po prostu ciesze sie tym i korzystam :)

Gość głupia koza
wiem jak to jest : spróbuj zjeść miotełkę ,to docenisz kapustę!!!

Gość blecki-judyta
Wiesz co ci powiem to ta baba,miala za dobrze!jak mozna miec kogos dosc ?to bo co z nim byla?jak mozna miec dosyc osoby z ktora sie jest i ktora sie kocha???????????????????????

Gość blecki-judyta
Nie to nie tak ,nikt z nas nie jest idealny a klotnie zawsze byly !ja tu mowie o malutkich nie pozozumieniach!

a czy ktoras z was chcialaby miec takiego faceta? z ciekawosci pytam? czy wolalabyscie jednak takiego, ktory czasem was zdenerwuje, czasem obrazi sie niewiadomo o co itp? powaznie pytam

Gość blecki-judyta
Kabelku!jestes facetem?

Gość blecki-judyta
Kazdy z nas ma swoje zasady i nie wierze ze on ich nie ma!ja lubie normalnych facetow i wlasnie takiego teraz mam!i wiecie co jest mi cudownie!poniewaz osoba ktora kocham ,jest dobra ........oczywiscie dla mnie!

Gość blecki-judyta
O.k a czy moze zostales zdradzony przez jakas kobietke?sory ale mam wrazenie ze chyba tak ,bo wybaczenie .........to nic innego tylko ja mowisz drugiej osobie ze ja za cos przepraszasz!

Gość blecki-judyta
Sory ale ja sie nie znam ktos wlasnie mi robi jaj z jakas reklama????????????????????jak wiadomosc?

a nie pomyslalas ze jak przepraszasz to zrobilas komus wczesniej przykrosc ? gdy zbyt czesto pada slowo przepraszam to cos jest nie tak ..nie uwazasz ? ludzie ktorzy sie kochaja nie ranią sie nie nie zostalem zdradzony ;) takich jak ja sie nie zdradza ...oczywiscie jesli znajda podobną sobie ;)

Gość blecki-judyta
Ja bym chciala!i moge powiedziec ze mam taki ideal w domku!no moze nie do konca ,nie jest idealny bo ma pare wad co mnie wyprowadzaja z rownowagi ale go kocham i z nim jestem!:))))))))))))I jestem szczesliwa!

Gość blecki-judyta
No tak ,ale ja jestem tylko czlowiekiem!a kazdy z nas popelnia bledy i czy to bedzie duzy czy maly............mowimy sory nie chcialam!

Gość blecki-judyta
Dobra rada jak chcesz go naprawde dobrze poznac,zamieszkaj z nim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no widzisz :) ja tez jestem tlko czlowiekiem dlatego uczac sie na bledach innych robie wszystko bym slowa przepram nie nie musial uzywać zbyt czesto ....no chyba ze sie spoznie studencki kwadrans ;)

Gość blecki-judyta
No kurde ,jest jeszcze ktos?

Gość blecki-judyta
Teoria jest zawsza dobra gorzej z praktyka hehehhehe!A ty jestes z kims???????????????

Gość blecki-judyta
A gdzie sie podziala ta najwazniejsza dzisiejszego tematu?

Gość blecki-judyta
No to milej zabawy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość blecki-judyta
A czemu????????????????????az tak zle?

Gość blecki-judyta
A skad ty wiesz ile ja mam lat????????????????????moze jestesmy z jednego rocznika hehehehe!

Gość blecki-judyta
Nie siedz cicho tylko pytaj dalej a ja ci postaram powiedziec co wiem!z doswiadczenia oczywiscie!