Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cykl 30

czy zdarzyło wam sie

Polecane posty

Gość cykl 30

miec 2 razy w ciagu cyklu owulacje juz ja mialam , a bynajmniej tak mi sie wydawało a dzisiaj czuje jak bolą mnie jajniki i mialam sluz, brzuch mi wywalilo na maksa , i to wiem ze to owulka była, a powinnam miec @ na dniach czy @ mi sie spózni , zakladając ze mialam dzisiaj znowu owulke

Gość cykl 30
prosze odpowiedzcie mi

Gość koteczek1984
NIE....

nie ma możliwości, by w jednym cyklu były dwie owulacje... istnieje co prawda możliwość uwolnienia dwóch komórek jajowych, ale w niewielkim odstepie czasu od siebie... byc może jesteś w ciąży... bo to co opisujesz pasuje jak ulał do mojej bardzo wczesnej ciąży :)

Gość to ja ja
..o kurcze ja mam identycznie od wczoraj. wszystkie objawy te same..26 dc , boli mnie jajnik jak przy owulacji, sluz itd..tez mysle, ze to druga owulacja..ale cykle mam regularne. Cykl 30 odezwij się.

Gość to ja ja
baderka, czy to możliwe , że ciża. Piersi mam ..jak balony od kilku dni

Gość cykl 30
a mnie cyce nie bolą nawet mi nie podrosły :) moze byc i ciąża , a wcale nie musi , bo kiedys juz tak mialam :o a @ powinien byc na dniach

tak jak piszesz, może to byc ciąża ale nie musi... na pewno nie jest to druga owulacja, bo coś takiego nie istnieje... może coś się rozregulowało i dopiero teraz jest owulka... różnie to bywa... u mnie takie objawy jak ból jajnika poza terminem owulacji, śluz przypominający płodny przez kilka dni i bolące piersi zdarzyły się dwa razy w zyciu i dwa razy oznaczały ciążę :)

Gość to ja ja
..owulacje miałam na 100 % 14 dnia cyklu..nie mam nic przeciwko temu aby byc w ciąży , choć nie było to działanie celowe. jak myslisz kiedyu miozna zrobić 1 test?

Gość to ja ja
acha, jeszcze jedno. dzisiaj dokładnie mija 2 rocznica mojego slubu

najlepiej w dzień terminu... ja przy cyklach 28-dniowych i owulacji w 13 dc robiłam na 3 dni przed @ i wyszła II blada kreska... ale najlepiej poczekać do terminu @... długo jeszcze musisz czekać?

Gość to ja ja
..czekać muszę..jakieś 3-4 dni ;)

Gość to ja ja
baderka, czy oprócz objawów, o których pisałaś wcześniej, miałaś też jakieś inne?

mega apetyt, żyłki na piersiach stały się bardziej widoczne i byłam strasznie płaczliwa i drażliwa... ale jak dla mnie najdziwniejszy był ten ból jajnika, bolało solidnie tak, że mi cała noga drętwiała... i bołało przez dobry tydzień... zczęło kilka dni po owulce i bolało do samego terminu @ :)

Gość to ja ja
wow...mnie też już cała "gira" boli...apetyt przed okresem to i tak zawsze mam, więc to się nie liczy. Piersi? nie przyglądałam się aż tak ;)

Gość cykl 30
to ciekawe co to u mnie sie dzieje :) nie wyluczam ciażę, bo nie zabezpieczamy sie ;) ,,, ale nie bolą mnie piersi, apetyt taki jak byl to jest ,,, fajki moge dalej palic ,,, nie mam zadnych objawów mdlilo mnie pare dni temu ale juz przestalo

taki ból jajnika na samym początku ciąży jest tłumaczony przez lekarzy w ten sposób, że znajdujące się w nim ciałko żółte zaczyna produkować hormony podtrzymujące ciążę... i boli jajnik, z którego była owulka... no u mnie potwierdziło się to juz dwa razy... ale żeby zauważyć coś takiego trzeba mieć bardzo regularne i przewidywalne cykle i bardzo dobrze znać swój organizm :) jesli w Waszym przypadku ciążą będzie radosnym wydarzeniem życzę aby to było właśnie TO... będzie fajny prezent :)

cykl 30... czasem ciąża nie daje objawów na samym początku albo jest ich bardzo niewiele... dlatego dla wielu 1. objawem ciaży jest brak @ :)

Gość cykl 30
to by była moja 2 ciąża , ale w 1 mialam jakies objawy czulam ze to ciąża,,,, zresztą bardzo mnie piersi bolały a teraz nic cisza

Gość to ja ja
..no to wspólnie poczekamy...ja do piątku ;)

Gość cykl 30
ale cos czuje ze to ciąża :)