Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Smutna_Ona1

35 rocznica ślubu

Polecane posty

może jakichś obraz , papierośnicę dla palaczy, zestaw pióro- długopis, figurkę, kwiat doniczkowy, może coś śmiesznego dla każdego z nich ,prawdziwego szampana , ciekawe książki .

wow, ja proponowalabym wszystko oprocz tych wyzej :P, nie lubie kurzojadow :D a tak na serio, to zalezy co lubia rodzice, jak masz wiecej kasy, to moze kup mamie bizuterie a tacie zegarek, zapros ich na uroczysta kolacje dla dwojga (oplacona z gory), wypad na weekend do ... (nie wiem skad jestes i czy rodzice lubia takie wypady :) ), etc.

Sam juz nie wiem szczerze powiem że o bizuteri i zegarku nie pomyślałam. Myślałam raczej o czyms wspólnym. kolacje niespodzianka juz jest zaplanowana. Moze taki weekendowy wypadzik w góry ehhh sama juz nie wiem

1500 zl to calkiem fajna kwota, moim zdaniem kolacja i jakis mily wypad jest super pomyslem moi rodzice maja pod koniec grudnia 30 rocznice i tez mysle nad czyms specjalnym, tylko jeszcze musze skrzyknac rodzenstwo do zrzutki :)

No u nas to też jest zrzutka. Zaplanowaliśmy juz kolacje niespodzianke, wszystko juz ustalone co kto robi, goście zaproszeni a rodzice nieśwaidomi ;) tylko prezentu brak :( bo nie mamy pomysłu, chcemy żeby to było coś fajnego coś z czego będą sie cieszyć.

widze, ze fajnie sie zgraliscie, ja tez myslalam o jakiejs imprezie, ale problem polega na tym, ze rocznica jest w Sylwestra, wiec jakas kameralna raczej nie przejdzie