Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczynka_23...

wiersze. kto z was pisze, tworzy, kocha to, kto ma talent

Polecane posty

Gość dziewczynka_23...

Gość dziewczynka_23...
na jaki temat? milosne? :)

Gość głupia koza
próbowałam ,wyszło siano....

lostintube.digart.pl właściwie piszę o wszystkim. miłosne też, ale bardziej w kierunku erotyków. piszę głównie na digarcie, ale mam też konto na zaszafiu:)

Gość dziewczynka_23...
ja niewiem jak je umiescic w necie :( nie mam doswiadczenia w tworzeniu stron takich i niewiem jak sie nazywaja

www.digart.pl tu zakładasz konto i codziennie możesz dodać jeden wiersz. ale podlegają ocenie, więc jak ktoś ma słabą psychikę to lepiej nie ryzykować;) www.zaszafie.pl tu wysyłasz wiersze meilem i czekasz na akceptacje. wrzuć jakiś swój wiersz. chętnie przeczytam:)

Gość głupia koza
a oto mój pierwszy i ostatni:

Gość głupia koza
oceńce ja doszłam do wniosku że do bani ,ale napisałam go w wieku 10 lat Zamknij oczy na chwile a zobaczysz motyle latające wsód złotych gwiazd a na jednej planecie zobaczysz małe dzieci które są bez trosk jakcy mali oni są!!! Są w krainie wyobrażni w której chciałbyś być w kraju wiecznej ich przyjażni w kolorowym świecie ich sorki ,nie dałam interpunkcji ,bo uważam ,ze to literacki gniot ale jak mam okazje to poprosze o ocenę:)

jakbyś to napisała w późniejszym wieku to musiałabym bć krytyczna, ale jak na 10letnie dziecko to całkiem nieźle:P chociaż moja poezja odbiega od motylków, serduszek i innych tego typu motywów. lubię na ostro;)

Gość głupia koza
Jedzie mi tu bursą..........

Gość głupia koza
w Kilimandżaro tez Hamingway używa słowa K***a ,ale sytuacja chyba tego wymagała.mnie to nie podnieca...

ja mam taką zasadę. wulgaryzmy mogą być dobrym przekazem, ale kiepską formą. jak ktoś na siłe wstawia w wiersze kurwy i inne tego typu wyrażenia, to trudno te twory nazwać poezją. ale np taki Wojaczek czy Krasnodębski to dla mnie świetni poeci.

Gość głupia koza
więcej w poezji jest myslenia niż oprowania obrazami ,dlatego mało co lubię i pozostanę przy kochanym przeze mnie gałczyńskim

a no. to już sprawa indywidualna;) a do poezji nikogo się nie powinno przekonywać. bo albo się ktoś w tym czuje dobrze, albo niekoniecznie.

Gość głupia koza
ale podziwiam i gratuluję talentów

Gość Milan B.
ja pisze wiersze, piekne to jest :P kilka moich www.milan-bohemia.blogspot.com co o tym myslicie?? Milan B.

Gość mala niegrzeczna lala
ringerike.blog.onet.pl