Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANNA MARIA ŁADNĄ MA TWARZ

JESTEM BOGATA ALE I ŁADNA I NIE INTERESUJĄ MNIE BIEDNI FACECI

Polecane posty

Gość pieprzyc autorke
skoro pojawil sie naczelny pustak tego forum czyli doprawdy i jak zwykle zablysnęła kiepskim dowcipem :D

DZIEKI BRZYDKA I RUDZIELEC PISZCIE TU SOBIE, A MNIE SZOFER ZA CHWILĘ ZAWIEZIE NA ZAKUPY:-)

JEM ZWŁOKI :classic_cool:

Życze Ci pustaku zebyś reszte swojego życie przeżyła w nędzy, może wtedy byś zmądrzała i nabrała szacunku dla innych mniej zamożnych ludzi tacy ludzie ktorzy tak pisza zazwyczaj nie maja pieniedzy, a takie wypisywanie jest checia ich posiadania, popisem. Takie dziewczyny zle koncza, dla pieniedzy zrobia wszystko!, to nie kobiety to. nie skoncze bo zle zabrzmi ;;)

CIĘŻKO NA TO WSZYSTKO PRACOWAŁAM, ABY OSIAGNĄĆ TYLE CO MAM. śMIESZĄ WIĘC MNIE NIEKTÓRE KOMENTARZE. ZAZDROŚĆ WAS ZŻERA. NIESTETY WIĘKSZOSĆ BOGATYCH LUDZI CIĘŻKO PRACUJE. PIENIĄDZE NIE LECĄ NAM Z NIEBA, CHOĆ W PEWNYM MOMENCIE TO ONE SAME NA SIEBIE ZARABIAJĄ.

swięte slowa mozna sobie tez samemu kupic sok i nie czekac z wyciągniętym ozorem czy ktos postawi no ale co kto lubi.......

CIĘŻKO NA TO WSZYSTKO PRACOWAŁAM, ABY OSIAGNĄĆ TYLE CO MAM. śMIESZĄ WIĘC MNIE NIEKTÓRE KOMENTARZE. ZAZDROŚĆ WAS ZŻERA. NIESTETY WIĘKSZOSĆ BOGATYCH LUDZI CIĘŻKO PRACUJE. PIENIĄDZE NIE LECĄ NAM Z NIEBA, CHOĆ W PEWNYM MOMENCIE TO ONE SAME NA SIEBIE ZARABIAJĄ. dziecko miej ty jak najwiecej, nigdy nie zazdroszcze , bo zazdrosc to zla cecha ;) ale zazwyczaj ludzie zamozni nie wypisuja takich rzeczy na forum chwalac sie swoim bogactwem;) robia tak dzieci z rguly ubogie marzace ow eilkich pieniazkach, ale jesli je masz super, gratuluje.;)

ZAPŁATA ZA COŚ BOGATEMU MĘZCZYŹNIE, TO JAK CIOS W POLICZEK. POWIEDZMY ZAPRASZA MNIE DO RESTAURACJI I WYBIERAMY DANIA. KELNER PRZYCHODZI Z RACHUNKIEM I TU NAWET NIE MA MOWY BY PŁACIŁA KOBIETA. A BĘDĄC Z BIEDNYM, TO TEN AKURAT WTEDY WYSKOCZY DO TOALETY:-( FACET MUSI BYĆ OBROTNY, A JAK GO NIE STAĆ NA OBIAD W RESTAURACJI, TO PEWNIE TEZ NIE STAĆ NA ZAŁOŻENIE RODZINY...

Gość delikatnyszatyn
Czytając to wszystko dochodzę do wniosku ze autorka tylko myśli o kasie i niczym innym. Każdy ciężko pracuje aby mieć kasę. To ze kogoś nie stać aby zapłacić za obiad w restauracji to nie oznacza ze nie jest nic wart... Nie mam fortuny i nie chcę jej mieć ... Mogę zaprosić taka kobietę do siebie hotelu i tam spędzić z nią miło wieczorek na to nie potrzeba kasy .. a efekt będzie dużo lepszy :) ktoś pisał ze lubi płacić za facetowi za to ze sie z nim spotyka co w tym złego kazdy z nas płaci za dobry telewizor lodówke samochód i oczekuje komfortu pewnie placać facetowi za spotkania można dostać nieziemnską przyjemności a przy okazji uszczesliwić kogos innego płacąć mu ... Ja tam chce poznać ciekawa kobieta na romans nie patrząc czy jest bogada wazne aby miała sexapil w sobie i razem spedzlismy czas ciesząc się soba a nie patrząc kto za co płaci ...

Gość do tego wyżej
pieprzysz. Jak chcesz sex za darmo to tylko z własnym kompem

brunetka- czy ty zmieniłaś tą fryzurkę???? nie ;) nie zdarzylam do fryzjera a zreszta wkurzona zona odradzila mi blond po tym jak wyslalam jej swoje foto ;)

"cos ty wygralam mimo ze jestem brzydka obrzydliwie kazdy mnie chce bo jestem obrzydliwie bogata " kazdy to chce twoich pieniedzy ale nie ciebie :classic_cool:

"poszukaj rozumu kochanie " rozum to ja mam ale skoro juz mowisz do mnie kochanie słonko to chce zobaczyc twoja fote ;)

Gość szczurek_wojtek
a ja moge zobaczyc wasze zdjecie dziewczyny ciekawa rozmowe tutaj macie

Gość ja pierdyle
o ja cie pierdyle co za kurywa popierdylona laska! :D

Gość powiem tak...
Ludzie teraz wstydu nie mają, zwlaszcza faceci maja takie WYMAGANIA co do kobiety ze szok! do 30 lat, samodzielna , czyli z wlasnym mieszkaniem , samochodem i dobrze zarabiajaca. Pytam takiego no dobra a co ty w zamian oferujesz? a on do mnie ,UCZUCIE. Co za gnój! on uczucie a kobieta WYGLĄD, PIENIĄDZE, DOM, AUTO. bezczelnosc dzisijeszych facetów nie zna granic. i pisze to ja kobieta która swietnie zarabia , dobrze mieszka itp... Nie dziwie sie kobietom które cos osiagnely i sa same, bo jak tu byc z takim gównem co sam wymaga nic nie dając.