Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gleba

***********8jak Wy byscie zrobily **************

Polecane posty

Skonczylam studia, zrobilam podyplomowke i rozne kursy, ale nie moge znalezc pracy. Dzis doatsalam oferte ze sklepu, zeby pracowac w weekendy, sobota 10-21, niedziela 10-19 za 6 zl za godzine. Nie wiem czy isc czy nie Jak Wy byscie zrobily??

Gość hmmmmmnnnnnnnmm
a jaki kierunek masz skonczony??

Gość pupeczka D
ja zgadzam się z wypowiedzią wcześniejsza. lepszy rydz niż nic. więc na razie bierz co jest a w między czasie szukaj cos innego - lepszego. a praca w sklepie to zawsze nowe doświadczenie :) pozdrawiam i życze powodzenia

Gość pkiolandia
nie wiem jak bym zrobiła ale przecież to wyzysk moja sister wczoraj dostała propozycje pracy w kwiaciarni na czarno za 3,5 h ta baba to chyba ocipiała

Gość hmmmmmnnnnnnnmm
ciezka sprawa no ale mozesz poszukac w szkolach jak masz kurs pedagogiczny albo w wiekszych miastach w jakis laboratoriach

hmmmmmmmmm - szukam caly czas, niestety kursu pedagogicznego nie mam. Szukam juz gdziekolwiejk, laboratoria, biura, wysylam CV wszedzie. Nie myslalam ze bęxzie tak ciężko znalezc pracę :(

Gość hmmmmmnnnnnnnmm
6zl to naprawde malo szczegolnie jak jeszcze robisz tylko 2 dni w tygodniu

Gość jak tak patrze to smiem
twierdzic ze w czasie studiow mialam niezla robote...siedzialam sobie w pokoju i oklejalam pudelka za 7zl/h. Pracowalismy po 8 godzin od 8 do 16 ale jak ktos chcial to mogl zostal dluzej nawet do 20-stej.