Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana mężatka

mąż-impotent jak żyć?

Polecane posty

Gość gość
14-59 ok. Skoro tak myślisz. Dla mnie to by była tragedia zostać bez seksu do końca dni.

Gość gość
uwielbialem seks, ale pozostaje bez niego juz 6 lat i nie robie z tego tragedii. Uwazam, ze jest teraz wysyp zimnych suk, ktorych priorytetem jest zaspokajanie popedow. Normalna kobieta - rzadkosc znajdzie droge jak temu zaradzic, trzeba sie postarac i znalezc inny sposob na zaspokojenie, a przede wszystkim nie tracic kontaktu emocjonalnego z partnerem

Gość gość
15-12 odrazu suka. Czemu tak wyzywać? Przecież mąż może zrobić minetę, ale nie robi. Moja ma niskie libido jak już nie mogę, a Ona nie chce, to zrobi loda i jest ok.

Gość gość
przepraszam za wyzwisko, fakt niepotrzebne, ale irytuja mnie nieczule kobiety, co ziona egoizmem. Ludzie maja powazne problemy nie do rozwiazania, a tutaj robia tragedie. On choruje, a ona sie smieje i dziwuje sie "czula" zona, ze sie zablokowal calkiem. Niech sie skupi na odblokowniu i znalezieniu innego sposobu, wszystko musi byc rozwiazywane we wspolnym porozumieniu, rozmowie.

Gość gość
15-25 rozumiem o czym piszesz, ale rozumiem co ma na myśli autorka. Prawda jak zawsze leży po środku. Mąż może również pójść do lekarza,pieszczoty, mineta,placówka itd.

Gość gość
posrodku jak zwykle

Gość gość
co Wy wiecie ja mam meza impotenta of 20 lat bo jestem katoliczka nio mamy nic bliskiego miedzy name on chodzi do lozka godziny po mym zasnieciu kobeito biesz drogi za pas I zwiewaj kiedy jeszcze sobie zycie mozesz ulozyc

Gość gość
Masz męża impotenta, bo jesteś katoliczka?