Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w gooreeeeeeeeeeeeeeeee

ehhh.... znowu te pieniadze...

Polecane posty

che kupic sobie samochód.. za jakies 10.000 mam na koncie odłożone 3,500 zł i co miesiąc dostaje 1.200 zł wypłaty, ale wiadomo ze wydatków jest multum... miesięcznie na 100% muszę 600 zł wydac na rachunki, czyli odkładam 600 zł na konto ..... tylko ze tak bede baaardzo długo odkładać... nie chce kredytu bo na pare lat jestem "udupiona".... i te ich odsetki... macie jakies pomysły albo rady ???

Gość pani przez samo h
idz do burdelu . To zarobisz 10 tys w 1-2 miesiace.

hehe nie to odpada bo jestem za słaba psychicznie :D

Gość hmmmmmmmmmmmmmmnnnnnn
zaloz wlasno dzialalnosc gosp i ubiegaj sie o dofinasowanie z UE mozesz dostac ma 20 tys

mam 21 lat

chyba sie nie nadaje na działalność gospodarczą..

przez pół roku odłożę tylko 3.600 zł :/ a lepiej płatnej pracy nie znajdę, bo jestem młodą studentka.... a ta praca jest lekka, fajni ludzie pracują ze mna i mam blisko.... trochę szkoda by było..

za 10.000 hmm to jakiś 10 letni samochód - musisz wziąść pod uwagę że będzie się psuł a nawet jeżeli nie to wymaga kosztów eksploatacji plus paliwo - ja na swój samochód wydaję średnio 400 zł miesięcznie a tylko dojeżdżam do pracy ale a to ojej a to paserk a to opony na zimę ...

no własnie sama nie wiem czego chce.. jestem młada i przeraza mnie "dorosłe" zycie i gospodarowanie pieniędzmi... nie znam sie na tym za bardzo :/

Gość kwiatuszek84_KK
Cześć Dziewczyny i Chlopacy. Jezeli chcecie sobie zarobic to zapraszam Was do zarejestrowania sie klikajac w ponizej podany link. Sa to sondaze opinii publicznej. Wypelniacie ankiety i za wypelniona ankiete otrzymujecie pieniazki na konto. Jest to sprawdzone. Kolezanka zarobila na tym 300 zl. Naprawde !! :) Sama skonczylam niedawno studia szukam pracy i kazdy pieniazek sie liczy :) Ogolnie jestem nieufnie nastawiona do tego typu zarobku, jednak jak dziewczyny ze studiow mowia ze faktycznie zarobily kase to chyba musze im wierzyc :) Mysle ze zawsze warto sprobowac :) Pozdraaawiam Kafeterkow :) o to link: http://badanie-rynku.net.pl/index.php?new=48eb506a8477b