Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niVela

rozmowa kwalifikacyjna co myśicie na temat upadaku banku w USA?

Polecane posty

Gość dsfdsffds
Odp: Chuj mnie to boli :):):)

Gość niVela
chciałabym coś ąłdnie powiedzieć, bo mam przeczucie że może być takie pytanie..a nie wiem co:O

Gość xcxcxcxcxgds
A jaki bank upadl????????????

Gość xcxcxcxcxgds
W ogule to mnie to bawii---po co ktos kto ma sprzatac w banku czy robic cos innego prostego ma miec opinie na temat upadku banku---to jest chore :(

Gość niVela
to jest rozmowa na stanowisko ds sprzedaży.

Gość xcxcxcxcxgds
Nawet jakbyc miala byc kierownikiem jakiegos dzialu w banku to p[o co masz miec zdanie na ten temat????????????? Przeciez to cie nie bedzie dotyczylo nie bedziesz miala z tym nic wspolnego

Gość powiedz ze
zbyt ryzykowne, nieprzemyslane dycyzje banku dopowrowazilo do jego bankructwa. bezmyslnosc

Gość xcxcxcxcxgds
No to akurat ze nieprzemyslane to jest oczywiste bo chyba nikt nie zaklada banku zeby doprowadzic do jego bankructwa---trzeba na pewno powiedziec cos konkretniej

Na to stanowisko nikt nie zada Ci takiego pytania. Musiałabyś iść na jakiegoś specjalistę-analityka w siedzibie banku, żeby ktoś mógł Cię o to zapytać. Poza tym dziwne pytanie - co masz sądzić? Dlaczego się to stało? Bo udzielał łatwych kredytów na nieruchomości. Czy może co z tego wynika? Poczytaj o amerykańskim odpowiedniku naszego BFG i prawa bankowego, tam będą wszeliie konsekwencje takiego upadku opisane. No bo chyba nie odpowiesz "uważam, że to bardzo źle, że upadł" .,..