Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matryca

Studenci, może wiecie?

Polecane posty

Gość matryca

Skonczylam w zeszlym roku V rok studiow. Nie oddalam pracy mgr i mialam placic co miesiac, do momentu, az jej nie oddam. Po paru wplatach przestalam placic, ale pracy takze nie oddalam. Wobec tego uznano ze zaleglam z platnosciami i skreslono mnie z listy studentow. To placenie co miesiac nazwali jakby "powtarzaniem roku" :s Czy jest szansa, ze po napisaniu tej pracy dziekan pozwolilby mi wznowic studia tylko na czas obrony...? Moglam w ogole nie placic i od razu by mnie skreslono, a tak... boje sie ze będa kazali mi zaplacic te zalegle raty, choc dobrowolnie po prostu przestalam placic... Na mysl o wizycie u niego kolana mi stukają... Zagmatwane, wiem, ale moze ktos doradzi... :)

Gość matryca
Nie, studia zaoczne UAM. A dokładnie o czym pierwszy raz słyszysz? :) Zawsze było tak, ze student po skonczeniu studiow mial rok na napisanie pracy, bezplatnie,bez konsekwencji. A teraz każa płacic...

co uczelnia to obyczaj. ja napisałam podanie i przedłużono mi termin składania pracy do 31 grudnia, bez dodatkowych opłat. poczytaj regulamin studiów, albo po prostu zadzwoń do dziekanatu i spytaj, jak to wygląda. bo tutaj małe szanse, żeby Ci ktoś powiedział, bo na każdej uczelni wygląda to inaczej.