Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jurny Jury

OSKARY KAFETERII 2008!!!!ZAPRASZAM!!!

Polecane posty

Gość Jurny Jury

NOMINACJE - 1. W kategorii kobieta wyzwolona roku nominowane są: 2. W kategorii ciota roku nominowani są: 3. W kategorii fajna laseczka niminowane są: 4. W kategorii fajny koleś nominowani są: 5. W kategorii totalny kretyn/ka nominowani są: 6. W kategorii najśmieszniejsi na forum roku nominowani są: 7. W kategorii człowiek roku na forum nominowani są: 8. W kategorii kompromitacja roku: 9. W kategorii totalny brak dystansu (obrażalski/a roku): 10. W kategorii słynna część ciała: 11. W kategorii akcja roku: 12. W kategorii tekst roku: 13. W kategorii temat roku: 14. W kategorii najbardziej lubiana osoba na forum: 15. W kategorii najbardziej nielubiana osoba na forum: 16. W kategorii specjalist/k/a roku - porady szeroki zakres: 17. W kategorii analfabeta roku: 18. W kategorii prawdziwy mężczyzna forum: 19. W kategorii para roku: 20. w kategorii debiut roku: 21. W kategorii człowiek o największych problemach roku: 22. W kategorii malkontent roku: 23. W kategorii NETOMANKA roku: 24. W kategorii najlepszy nick żeński: 25. W kategorii najlepszy nick męski: 26. W kategorii Koło wzajemnej adoracji:

Gość Jurny Jury
NOMINACJE - 1. W kategorii kobieta wyzwolona roku nominowane są: Lesesita de Milagros Dolores 2. W kategorii ciota roku nominowani są: glen b 3. W kategorii fajna laseczka niminowane są: Floriana 4. W kategorii fajny koleś nominowani są:A mi kabel USB 5. W kategorii totalny kretyn/ka nominowani są:glen b 6. W kategorii najśmieszniejsi na forum roku nominowani są:podszywacze 7. W kategorii człowiek roku na forum nominowani są: Jarek_84 8. W kategorii kompromitacja roku:nowa w mieście 9. W kategorii totalny brak dystansu (obrażalski/a roku):Tamari 10. W kategorii słynna część ciała: tzytzki 11. W kategorii akcja roku: 12. W kategorii tekst roku: 13. W kategorii temat roku: Wasze toaletowe wpadki 14. W kategorii najbardziej lubiana osoba na forum: Lusesita de Milagros Dolores 15. W kategorii najbardziej nielubiana osoba na forum: Jarek_84 16. W kategorii specjalist/k/a roku - porady szeroki zakres: wielbiciel 70b 17. W kategorii analfabeta roku: 18. W kategorii prawdziwy mężczyzna forum: wielbicel 70b 19. W kategorii para roku: 20. w kategorii debiut roku:Eric Cartman 21. W kategorii człowiek o największych problemach roku:przerwa miedzy palcami 22. W kategorii malkontent roku: 23. W kategorii NETOMANKA roku:Lusesita de Milagros Dolores 24. W kategorii najlepszy nick żeński:Papierowe nozyczki 25. W kategorii najlepszy nick męski:przedłużacz orgazmów 26. W kategorii Koło wzajemnej adoracji:

Gość a ja mam 26
26. W kategorii Koło wzajemnej adoracji: - rzedłużacz orgazmów - apierowe nozyczki - Lusesita de Milagros Dolores - rzerwa miedzy palcami - Eric Cartman - wielbicel 70b - Jarek_84 - Tamari - glen b - A mi kabel USB - Floriana - Jurny Jury

Gość Jurny Jury
GLOSUJCIE!!!!!

1. W kategorii kobieta wyzwolona roku nominowane są: stoprocent 2. W kategorii ciota roku nominowani są: dartAgnan 3. W kategorii fajna laseczka nominowane są: robaczek41 4. W kategorii fajny koleś nominowani są: Jarek_84 5. W kategorii totalny kretyn/ka nominowani są: nowa w mieście 6. W kategorii najśmieszniejsi na forum roku nominowani są: podszywacze 7. W kategorii człowiek roku na forum nominowani są: Lusesita de Milagros Dolors 8. W kategorii kompromitacja roku: ? 9. W kategorii totalny brak dystansu (obrażalski/a roku): fajna madchen 10. W kategorii słynna część ciała: doopa 11. W kategorii akcja roku: - 12. W kategorii tekst roku: - 13. W kategorii temat roku: Dziara Reaktywacja 14. W kategorii najbardziej lubiana osoba na forum: Lusesita de Milagros Dolores 15. W kategorii najbardziej nielubiana osoba na forum: glen b 16. W kategorii specjalist/k/a roku - porady szeroki zakres: Develight 17. W kategorii analfabeta roku: c_r_e_a_m 18. W kategorii prawdziwy mężczyzna forum: wielbiciel 75b 19. W kategorii para roku: Jarek_84 i Translate 20. w kategorii debiut roku: anette 123 21. W kategorii człowiek o największych problemach roku: przerwa między palcami 22. W kategorii malkontent roku: przerwa między palcami 23. W kategorii NETOMANKA roku: przerwa między palcami 24. W kategorii najlepszy nick żeński: bezzębna łachudra 25. W kategorii najlepszy nick męski: przedłużacz orgazmów 26. W kategorii Koło wzajemnej adoracji: moderacja

Gość przedstawiciel poszywaczy
dziękujemy ,jesteśmy wzruszeni 😭

Gość wieIbicieI 7OB
a teraz z tego wszystkiego pójdę wysmarować się gęsiwem :classic_cool:

guzik prawda, ja jestem indywiduum a florkę widze na kafe chyba poraz pierwszy wiec proszę mnie z nikim nie łączyc

Azaliż dziękuję uniżenie za nominowanie mej skromnej osoby, zacna Floriano! 🌼 Pragnę jednakże podkreślić nieśmiało, że jestem dAvelight :) Przez "a" :D

Floriana nie kompromituj się. Powpisywałaś swoje towarzystwo wzajemnej adoracji i tema na którym flirtujesz z Jarkiem :O Zero obiektywizmu. Do dupy takie nominacje, jak każdy będzie nominował to gdzie i z kim się sam udziela.

Uważam, że jesteście tendencyjni i bierzecie pod uwagę tylko kawałek Kafeterii.

Gość ...............ponawiacz.
a ja??????:( moja popularnośc na forum zanikła😭

Gość beksa naczelna
to smutne, że tylko ćwierć kafeterii się tu znalazła 😭

Gość podszywacz pażdziernikowy
:)

Gość glosujcie kochani
:)

Gość ponawiacz przerwa i jarek

Gość glosowac do cholerrry

Gość we wszystkich konkurencjach
nominuję Myrevina :D