Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jurny Jury

OSKARY KAFETERII 2008!!!!ZAPRASZAM!!!

Polecane posty

Gość Ja tu sie byc nie spodziewam b
bo za rzadko bywam

Gość Temat przedni
ha ha ha macie pomysly

Gość spadam spac pozdro 600
up

Gość podniesem z litości

Gość chorowity lekarz
sram na stół operacyjny

Gość Mój typ
27. W kategorii Zazdrosna Stara Panna: iftar

Gość w kategorii
niedojebana dewOka;IFTAR

Gość KOMPROMITACJA ROKU
shatyn ze swoimi przeprosinami

Gość w kategorii największy
przygłup: Shatyn

Gość najwięksi przegrańcy roku
iftar i shatyn

Gość najbardziej zgorzkniała osoba
iftar

Gość .......ponawiacz.
nie jestem analfabetką przecież!!!coż to za bzdury piszecie:(

Gość wrozka zaprasza
NOMINACJE - 1. W kategorii kobieta wyzwolona roku nominowane są:Beatrycze80 2. W kategorii ciota roku nominowani są:Jarek84 3. W kategorii fajna laseczka niminowane są:---- 4. W kategorii fajny koleś nominowani są:---- 5. W kategorii totalny kretyn/ka nominowani są:----- 6. W kategorii najśmieszniejsi na forum roku nominowani są:---- 7. W kategorii człowiek roku na forum nominowani są:Beatrycze80 8. W kategorii kompromitacja roku:MODERATORZY 9. W kategorii totalny brak dystansu (obrażalski/a roku):MODERATORZY 10. W kategorii słynna część ciała:---- 11. W kategorii akcja roku:Dyskryminacja wrozek i ich tematow przez moderatorow 12. W kategorii tekst roku:--- 13. W kategorii temat roku:INTERNETOWA WROZKA ZAPRASZA! 14. W kategorii najbardziej lubiana osoba na forum:Beata kalinowska 15. W kategorii najbardziej nielubiana osoba na forum:ponawiacz 16. W kategorii specjalist/k/a roku - porady szeroki zakres:Beatrycze80 17. W kategorii analfabeta roku:---- 18. W kategorii prawdziwy mężczyzna forum:---- 19. W kategorii para roku:------- 20. w kategorii debiut roku:Beatrycze80 21. W kategorii człowiek o największych problemach roku:---- 22. W kategorii malkontent roku:---- 23. W kategorii NETOMANKA roku:---- 24. W kategorii najlepszy nick żeński:Beata kalinowska 25. W kategorii najlepszy nick męski:ksiąze bzik 26. W kategorii Koło wzajemnej adoracji:brak

Gość Samantaa na pomarannczowoo
na pomaranczowo i na wesolo : nominowani sa, nominowane sa ? nominacje sa dla kilku osob, przynajmniej na prawdziwych Oscarach no wiec ja tez tak zrobie, z wyjatkiem kategorii gdzie zwyciestwo nie podlega dyskusji moim zdaniem ;) NOMINACJE - 1. W kategorii kobieta wyzwolona roku nominowane są: kochanka bylego prezydenta, wszechpolka i lady love 2. W kategorii ciota roku nominowani są: komiczne, camp nou we wszystkich wcieleniach i kot behemot :classic_cool: 3. W kategorii fajna laseczka nominowane są: wszystkie 4. W kategorii fajny koleś nominowani są: oj nie wszyscy :P 5. W kategorii totalny kretyn/ka nominowani są: waczer nie masz konkurencji 6. W kategorii najśmieszniejsi na forum roku nominowani są: podszywacze 7. W kategorii człowiek roku na forum nominowani są: pojebany spamer:P 8. W kategorii kompromitacja roku: topiki "gimnazjalistka rucha sie w szkole zobacz film" 9. W kategorii totalny brak dystansu (obrażalski/a roku): gargus 10. W kategorii słynna część ciała: tzytzki przerwy miedzy palcami 11. W kategorii akcja roku: "gwalt powinien byc legalny" 12. W kategorii tekst roku: "seks z doroslym albatrosem, jak przygotowac ptaszysko ?" 13. W kategorii temat roku: "czy redtube jest platne ?" 14. W kategorii najbardziej lubiana osoba na forum: glen b, jarek 84 i hszonszcz :D 15. W kategorii najbardziej nielubiana osoba na forum: premier Tusk 16. W kategorii specjalist/k/a roku - porady szeroki zakres: stoprocent 17. W kategorii analfabeta roku: wrodzona skromnosc nie pozwala mi nominowac siebie 😭 no wiec niech bedzie łysy 18. W kategorii prawdziwy mężczyzna forum: prawiczek i kropka, Eric Cartman i stulejarze 19. W kategorii para roku: Jacenty i Calineczka Company 20. w kategorii debiut roku: ponawiacz, nle suka i cream 21. W kategorii człowiek o największych problemach roku: przerwa miedzy palcami, watther i prawiczek z kropka 22. W kategorii malkontent roku: przerwa miedzy palcami, cycki przerwy miedzy palcami, a ogolnie to brak cyckow :P 23. W kategorii NETOMANKA roku: ponawiacz 24. W kategorii najlepszy nick żeński: smierdzace kapcie z Irlandii 25. W kategorii najlepszy nick męski: smetny pisior Myrevina 26. W kategorii Koło wzajemnej adoracji: pytania dotyczace Biblii 27. W kategorii fajne miejsce do odwiedzenia: f23 28. W kategorii omijac z daleka: wejdz na f23 to bedziesz wiedziec co omijac :P na powaznie napisze na czarno pozniej :) 🖐️

Gość jazda jazda na bacie
NOMINACJE - 1. W kategorii kobieta wyzwolona roku nominowane są: Babcia Stefania i pozdro600 2. W kategorii ciota roku nominowani są:glen b 3. W kategorii fajna laseczka niminowane są: Zosia Motakini Magdzik14 i Kasia84 4. W kategorii fajny koleś nominowani są:Myrevin 5. W kategorii totalny kretyn/ka nominowani są:glen b i ponawiacz 6. W kategorii najśmieszniejsi na forum roku nominowani są:moderatorzy i podszywacze!!! 7. W kategorii człowiek roku na forum nominowani są:nie ma takich 8. W kategorii kompromitacja roku:Gietki Maniek zgodze się 9. W kategorii totalny brak dystansu (obrażalski/a roku):nie mam typu 10. W kategorii słynna część ciała:cycki pozdro600 11. W kategorii akcja roku:oskary kafeterii 12. W kategorii tekst roku: "mężczyźni są ponad płcią" 13. W kategorii temat roku ytania do moderatora: 14. W kategorii najbardziej lubiana osoba na forum przedlurzacz orgazmów i Idealista 15. W kategorii najbardziej nielubiana osoba na forum:glen b i jurny jurny 16. W kategorii specjalist/k/a roku - porady szeroki zakres: prawiczek18 17. W kategorii analfabeta roku : ponawiacz i gleb b 18. W kategorii prawdziwy mężczyzna forum Idealista z Marsa 19. W kategorii para roku:Magdzik14 i Cybra 20. w kategorii debiut roku:szoke szoke szoke 21. W kategorii człowiek o największych problemach roku:prawiczek 18 22. W kategorii malkontent roku:nie mam zdania 23. W kategorii NETOMANKA roku: pozdro 600 24. W kategorii najlepszy nick żeński: pierdole to forum 25. W kategorii najlepszy nick męski: orgazmonator 26. W kategorii Koło wzajemnej adoracji: forum kobiet po 50-tce

To ja się zgłaszam do wszystkich tych pozytywnych kategorii:P Odstresować się muszę.

Gość co to jest siostras i co ma
a jak to sie ma do kategorii "Prawdziwy mężczyzna forum" ? :)

NOMINACJE - 1. W kategorii kobieta wyzwolona roku nominowane są:setunia 2. W kategorii ciota roku nominowani są:jarek 3. W kategorii fajna laseczka niminowane są:meaa 4. W kategorii fajny koleś nominowani są:prawiczek, wielbiciel70b, mily twardziel 5. W kategorii totalny kretyn/ka nominowani są:floriana, jarek 6. W kategorii najśmieszniejsi na forum roku nominowani są:podszywy 7. W kategorii człowiek roku na forum nominowani są:meaa, ponawiacz 8. W kategorii kompromitacja roku:jarek i floriana(sama daje sobie 10 na powiedz to:D:O ), mody 9. W kategorii totalny brak dystansu (obrażalski/a roku):floriana 10. W kategorii słynna część ciała:tzytzki 11. W kategorii akcja roku:najazd naszych na forum rubika 12. W kategorii tekst roku:poka tzytzki 13. W kategorii temat roku:wpadki toaletowe 14. W kategorii najbardziej lubiana osoba na forum:meaa 15. W kategorii najbardziej nielubiana osoba na forum:jarek 16. W kategorii specjalist/k/a roku - porady szeroki zakres:? 17. W kategorii analfabeta roku:pomaranczki 18. W kategorii prawdziwy mężczyzna forum:buahahaha:D 19. W kategorii para roku:prawiczek i lekka 20. w kategorii debiut roku:ponawiacz 21. W kategorii człowiek o największych problemach roku:przerwa 22. W kategorii malkontent roku:ponawiacz(i macius), a ja wygralem zecie 23. W kategorii NETOMANKA roku:lsesita 24. W kategorii najlepszy nick żeński:ciotella 25. W kategorii najlepszy nick męski:mikulka:D 26. W kategorii Koło wzajemnej adoracji:

Gość marco nie zrozumiałeś łatafak
[22. W kategorii malkontent roku onawiacz(i macius), a ja wygralem zecie] a ja wygrałem ??? [turla sie]

JE JE JE JE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JESTEM NOMINOWANA W 2 KATEGORIACH !~!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HURA hura HURA HURA!!!!!!!!!!!!!! 1. TOTALNY KRETYN ROKU 2. MĘŻCZYZNA ROKU PŁACZĘ ZE WZRUSZENIA TO NAJSZCZĘŚLIWSZY MOMENT W MOIM ŻYCIU!

Gość ....ciupaska bonita..
1. W kategorii kobieta wyzwolona roku nominowane są: lusesita, pozdro 2. W kategorii ciota roku nominowani są: jarek, prawiczek i kropka 3. W kategorii fajna laseczka niminowane są: meaaa 4. W kategorii fajny koleś nominowani są: a mi kabel usb 5. W kategorii totalny kretyn/ka nominowani są: jarek 6. W kategorii najśmieszniejsi na forum roku nominowani są: prawiczki wyzywajacy babki od kurewek! 7. W kategorii człowiek roku na forum nominowani są: przerwa 8. W kategorii kompromitacja roku: jarek, baby lily 9. W kategorii totalny brak dystansu (obrażalski/a roku): baby lily 10. W kategorii słynna część ciała: ....... 11. W kategorii akcja roku: brak 💤 12. W kategorii tekst roku: ja bym skoczyl 13. W kategorii temat roku: nasze wpadki 14. W kategorii najbardziej lubiana osoba na forum: myrevin(nie wiem dlaczego) 15. W kategorii najbardziej nielubiana osoba na forum: jarek 16. W kategorii specjalist/k/a roku - porady szeroki zakres: 17. W kategorii analfabeta roku: 18. W kategorii prawdziwy mężczyzna forum: wielbiciel 70b 19. W kategorii para roku: jarek i floriana 20. w kategorii debiut roku: santo subito 21. W kategorii człowiek o największych problemach roku: przerwa 22. W kategorii malkontent roku: przerwa:classic_cool: 23. W kategorii NETOMANKA roku: meaaa 24. W kategorii najlepszy nick żeński: pain au chocolat 25. W kategorii najlepszy nick męski: faceci nie sa zbyt kreatywni, nikt! 26. W kategorii Koło wzajemnej adoracji: te ktore skupia lusesita