Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Davelight

Mądrości na temat stosunków damsko - męskich zawarte w piosenkach.

Polecane posty

Tak jak Kobieta chce Byś odkrył jej punkt G I stymulował go Aż wyda głośny jęk Stwardnieją sutki jej Musisz starać się Bo z innym pójdzie w tan... To piosenka Kasi Nosowskiej \"Przez S\". Czyż nie genialna? :P Macie swoje piosenki, które mówią Wam, jak postępować z Nią/Nim?

Mądrości to może za duże słowo, nie puszcie się tak zaraz... :P Mam na myśli takie myśli (głupio to brzmi, ale co zrobić), które są "Wasze". Na pewno ktoś coś takiego ma... nie każdy słucha disco polo przecież! ;)

davelight, tematy miały być o Tobie a nie przez Ciebie zakładane, i miały być nienawistne :D

Nada nada, liczy się sens przede wszystkim. Sissy - na to przyjdzie czas, jak już będę "swoja", jak raczył wyrazić się Wasz Szef :P

A takiż jeden.. :P A znacie to: "Żyj z całych sił I uśmiechaj się do ludzi Bo nie jesteś sam..." Uwielbiam tą piosenkę całą.

to ja chciałam zobaczyć o czym nam nowa napisze........ a ona o durnej piosence i czy nam się podoba nie mamy piosenek , które uczą nas jak postępować ( z nia/ z nim) - ale niektórzy z nas- ze mną na czele maja od tego mózgi

davelight- nie mówimy teraz o innych topikach- tylko o twoim

Pierwszą piosenkę zacytowałam z przymrużeniem oka, wiecie co to znaczy? A druga też jest Twoim zdaniem durna? Jak tak, to ciekawi mnie, co jest nie-durne Twoim zdaniem. :O

durne moim nieskromnym zdaniem jest cytowanie piosenek i kierowanie się w życiu ich słowami - niezależnie od rodzaju cytowanej piosenki- poza pieśniami religijnymi:P

Czasem jest tak, że nie umiesz jakiejś myśli wyrazić słowami, a słowa piosenki dokładnie oddają właśnie to, co chcesz powiedzieć. Otulona - :):):D

"przeleć mnie w tej koniczynie" "daj mi daj daj mi daj moja mała" o mydelku fa nie wspominając- może i tego typu mam brac pod uwage ?? płacz dzieci nie ma nic wspólnego z muzyka- jest po prostu wyrażeniem ich emocji słucham bajora i bajmu

Ike, przeczytaj mój post z 16.46... to tak w kwestii disco polo właśnie. Jeśli piosenki, których słuchasz, nie niosą żadnych wartośc- ok, Twoja sprawa. Ale czemu to siedzisz i kłócisz się z tymi, którzy mają takie piosenkli? Czy my Ci wmawiamy, że musisz mieć taką piosenkę? Nie :O

otulona- masz racje- jak na matronę przystało znam tylko fasolki a z okresu moje dzieciństwa gawędę- inne nazwy są dla mnie czarna magią :D

otulona- skoro wiesz co to za rodzaj muzyki- też ci się gdzieś to o uszy obiło...............;) mieć ulubione piosenki to jedno kierować się ich słowami to drugie

\"miłość to biegun ciepła transcendentna energia miłość to późna godzina absolutna przyczyna moje serce czasem też czuje jej rytm kiedy zamykam oczy... gdy nie dzieje się nic...\"

Żółwik. :D Ogólnie nie wyobrażam sobie życia bez muzyki... Słucham rocka, głównie alternatywnego, ale też wiele innych odmian. To daje mi taką chęć do życia ;) Azaliż musze lecieć narazie! Nie martwcie sie, jeszcze wejdę dzisiaj! :P

otulona- nic straconego- zawsze możesz sobie ściągnąć i słuchać do woli- i nawet jak masz wielka potrzebę to wziąć sobie te "czysto poetyckie" słowa do serca

Gość w gore upupupupupupu