Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marketinka

od dawna używany produkt

Polecane posty

Gość marketinka

od dawna używany produkt.. dlaczego?? badzo proszę o Wasze zdanie na ten temat:)

tusz do rzes lycra extend astor bo jako jedyny rzes nie skleja, a wyprobowalam wczesniej dziesiatki innych

szampon elseve czerwony do wlosow farbowanych - juz z 10 lat... podklad max factor lasting performance - chociaz zaczynma experymentowac juz krem matujacy do buzi garnier czytsa skora

Gość ija ija
-tusz do rzęs IsaDora- ponad 5 lat -podkład i puder mineralny Rhea- 2 lata

Gość głupia koza
mąka tortowa -wspaniałe naleśniki!!

Gość marketinka
:) piszcie piszcie kochani:D wlasnie chciałam wspomnieć zeby nie tylko produkty chemiczne (ale rowniez mile widziane;)

Gość m. in.
kawa maxwell huse, papierosy Sobieskie czerwone. Fluid miss sporty nr 1.

Gość głupia koza
hahaha fajny podszyw :)

Gość goldenka+
tusz maybelline-pogrubiajaco -podkrecajacy-3 lata fluid lirene city matt -odlot!-2 lata puder bell -rozswietlajacy-wreszcie sie nie swiece przynajmniej 8 godzin-3 lata balsam do ciała lirene nawilzajacy i zółty garniera ujedrniajacy -ho ho..

Gość głupia koza
jak róż to tylko bourgua , winaiary -biały barzcz, majonez kielceki ,schabowe -to moja specjalność

Gość głupia koza
kozi bobek się znalazł (a ) :)

Gość nie mam majtek
krem nivea soft juz pare dobrych lat pronto do czyszczenia mebli tusz do rzęs tylko loreal domestos ...szoruję nim wszystko co się da...

Gość Gaba i Dana
szminka astor soft sensation - nr 1 wśród szminek balsam do ust Tisane szczoteczka elektryczna braun :) telefony Sony Ericksson (czwarty już) płyn Pronto do mycia drewna i wiele...

Gość marketinka
proszę uzasadniajcie bardziej dlaczego...:)

Gość LOLLIkkoo
1) Spodnie Big Stara,bo: -material dobry ze spodnie wytrzymuja 10 lat - bo firma 2) Perfumy KENZO, bo: -uwielbiam zapach 3) Krem Nivea, bo tato kupuje w duzych ilosciach i zawsze jest pod reka

Gość krem nivea i arden zielona her
bata

Gość krem nivea i arden zielona her
bata. Aha, uzasadniam. krem nivea kupuję od ok. 30 lat, nigdy mnie nie zawiódł i o ile mogę życ bez loreala, vichy i innych, nawet tych drozszych, to bez tego zwykłego z kiosku "ruchu' nie ruszam sie na wakacje i cały czas musi byc w łazience. Kiedyś miałam problemy z cerą, odwiedziłam kilku lekarzy, wziełam sporo specyfików, na skórę, do ust i do dupy (zastrzyki). Nic nie pomagało. odstawiłam wszystko w diabły i zaczęłam uzywac tylko nivea. Minęło 2 tygodnie, cera ok. Oczywiscie piszę o tym najtańszym, za ok3-4zł. Niebiesko-buały. Jak dla mnie kosmetyk-rewelacja. :) A zielona herbata? Używam od 3 lat, bo podoba mi się zapach.

Gość marketinka
dziekuje bardzo za wpisy... proszę oczywiście o więcej:)

Gość marketinka
piszcie coś więcej na ten temat:)

Notebook IBM R52 - od ponad 3 lat - i nie zamierzam zmieniac na inny jeszcze ze 2-3 lata - rewelacja. Zeby nie bylo - w pracy uzywam roznych - i zaden nie dorownuje mojemu pod wzgledem wygody i praktycznosci. Moze tylko czytnika kart + czytnika linii papilarnych mu brakuje - ale to bajerki. Pasztet podlaski - bo najlepszy z paszterow Herbata Lipton - bo smakuje

Gość mama corki z AZS
TUSZ MAYBELLINE NIEBIESKI,DERMABLEND VICHY , ELIZABETH ARDEN WODA TOALETOWA LM LIGHTS KAWA PRIMA KAWA INKA I COLODENT MAX F NAJLEPSZA PASTA DO ZEBOW NA SWIECIE ZA JEDYNE 3 ZETA

szampon schauma- po nim nie wykręcaja mi sie włosy ser feta- dodaje do wszystkiego lakier do włosów taft nie skleja włosów, i jako jedyny utrzymuje mi fryzure na miejscu krem do twarzy loreal-mam bardzo sucha skórę i jako jedyny mi ją dobrze nawilża wkładki discreet- ładnie pachną

kawa inka - bo dziala cuda na moje trawienie dezodorant vichy w kulce zielony - tylko po nim nie smierdze pod koniec dnia, sprawdzil mi sie nawet w mega upały w hiszpani malutkie xero toshiba 1350 - poza sanmocohdem urzadzenei, ktore najbardziej ulatwilo mi zycie i byl ostrzalem w 10 ( ze wzgledu na korepetycje, ktore daje) jogurt bacoma twist - najlepszy, najlzejszy

Gość ava28
żel do mycia twarzy Garniera -Czysta Skóra - bo jest świetny dla cery mieszanej fluid Bell kryjąco-korygujący - bo dzięki niemu twarz jest aksamitna i ma piękny koloryt żel pod oczy ze świetlikiem - doskonałe ukojenie dla podpuchniętych oczu pasta do zębów Elmex - przeciwko próchnicy