Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Spuchnięty dzyndzelek

Spuchnięta orchidea

Polecane posty

Będę upierdliwa! Pomóżcie!

Przypominam swój problem!

Gość ale glupia piipa
jaki dzyndzelek, wez zmien ten durnowaty nick, zenaaaada

Akurat nick jest najmniej ważny mam gorsze problemy.

Gość aaa-nka
Spuchnięty dzyndzelek a masz partnera? może wybierz sie do seksuologa.

Partnera mam od 8 miesięcy za granicą, spiera mnie duchowo:) A seksuologa raczej w moim mieście nie ma i nawet nie wiem gdzie szukać:(

Gość aaa-nka
w takim razie wypróbój może kuracji z tą kapustą -jak ci radzi taakaa i jolcia1965 - nie zaszkodzi, a może pomóc (a może to z tęsknoty za ukochanym?)

Hm co do kapusty to nie dziękuję. Popytałam się znajomych czy słyszeli o tym i czy ktos stosował. I dowiedziałam się, że kapusta pali skórę. Ktoś tam robił dłuższe okłady na ból kregosłupa czy cos i kapusta tak spazyła mu skórę, że aż miał bąble i rany na skórze. Tak więc nie skorzystam:)

Gość plkt
Co do kapusty, to moja koleżanka miała zwichniętą nogę w kolanie, dość poważna sprawa, i kładła okłady z liścia kapusty (ubitego, aby puścił sok). Opuchlizna jej pięknie schodziła (leczyło się szybciej niż lekami!) a lekarz nie wierzył że to przez samą kapustę, bo ona nie brała na to leków. Koleżanka jest kumata, i jej systemy lecznicze często się sprawdzają. Ale jednak to jest zupełnie inna część ciała i chyba całkiem inny typ opuchlizny (bo tamta była od zwichnięcia) więc nie wiem co ci poradzić. Co do lekarzy to tak bywa że się chodzi od jednego do drugiego i nic nie wiadomo ...

Nie wiem, kto może takie głupoty mówić, że kapusta pali skórę. Wszelkie ziołowe i warzywne lekarstwa są bardzo skutecznie, więc myślę, że powinnaś spróbować z tym sokiem z kapusty.jestem zwolenniczką naturalnych leków. Sama tylko takich używam, odkąd przekonałam się że na lekarzy nie można liczyć i z powodzeniem stosuję i polecam.

Gość devilka
mam to samo co spuchnięty dzyndzelek. od jakiegos tygodnia.. szukam po necie co to moze byc i nie moge znalezć zadnej pomocy :( niektorzy patzre sie na forum śmieją.. to wcale nie jest smieszne. Tym co sie smieją zycze aby doswiadczyly tego samego i zobaczyly jak to fajnie.. Ja nawet nie dam rady normalnie chodzić pzrez to!! cay czas swedzi i jakas wydzielina koloru ropnego.. do ginekologa dopiero jutro ale boje sie ze tez mi nie pomoze jak ktos tu napisal :/ nie spalam z nikim, nie nic. nie wiem skąd to sie wzieło... pomocyy blagam!!