Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marcin89

No dziewczyny proszę o oceny -tylko dla pań

Polecane posty

Gość 91---
jestem cnotliwa dziewica ale musze przyznac ze wyglada bardzo apetycznie... chociaz nigdy mi sie specialnie nie podobaly... hehe.. boski...

Gość 91---
moze zrobimy cos razem ?

Gość 91---
no i bardzo dobrze, teraz wiem, ze istnieja tez takie ladne... bo zawsze mnie jakos odpychaly hehe:)

Gość 91---
podszywyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:D

Sosnowiec ale jak nas nie dzieli hektar to w sumie mozna by pogadac w inni sposob niz w tym temacie.Temat a praktycznie to fotki naleza do oceny a tak to mozna sie w inny sposob zgadac...:)

Mnie sie nie podoba. Na Twoim miejscu ogolilabym ta strefe i obrzezala sie. :) Przepraszam, ale mysle, ze jezeli dziewczyna dowie sie jaka jest roznica pomiedzy normalnym penisem z owlosieniem a penisem obrzezanym i ogolonym, to wybierze to drugie.

Gość haha jak wy to i jaD
ejj kurde jak dajesz zdjecie huja do mow, ob zes mi niesmak przed kolecyjka zrobil ;/

Gość 91---
ja tego nie pisalam:P nic nie chce robic ;)

heh kolego on ma ponad 15 cm ale moze byc jary niz twoj ponad 20 cm...jezeli w ogole staje i powiedzmy czy w ogole tyle ma...:)

Gość dfgdfgfd
od razu jak zobaczylam zdjęcia to pomyslalam że prawiczek. Podobno mała główka o tym świadczy. A Ty masz małą główkę.

Gość annnniiaaa...28
ja mialam wielu facetów i sądzę że Twój jest całkiem ładny, taki normalny, nie sądzę też żeby byl mały

Gość madziaaam
no wlasnie kozia dupa, ja wole o wiele bardziej chocby te 15 cm niz jakies dlugasne, zreszta moj facet ma tez jakos okolo tego, chyba 17 i czasami to mnie az boli za duzy jest, nie obrazila bym sie jak by byl mniejszy ;p

A co mi tam ja nie narzekam wkoncu on nie na wystawe natomiast jednym sie podoba niektorym zas nie mi to obojetne tylko tak z ciekawosci dla oceny dalem a kazdy ma jakies poglady :)

Gość annnniiaaa...28
"jednym sie podoba niektorym zas nie" To i tak nie będzie miało totalnie żadnego znaczenia gdy w końcu spotkasz jakąś fajną panne i pójdziecie do łózka. :) Wtedy osobiste preferencje dotyczące części ciała płci przeciwnej odchodzą w niepamięć.