Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JUSTUS

Zawieszki LIPTON= wózek inwalidzki. PRAWDA TO?

Polecane posty

Gość gość
Witajcie. Mam troche tych metek zoltych z liptona. Jesli ktos zbiera potrzebuje to prosze o kontakt yooyooanna@onet.pl

Gość gość
Ja również chętnie oddam karteczki z Liptona :) paulapaulineczka@interia.pl

Gość gość
Ja też posiadam te papierki z LIPTONA , sporą ilość chętnie oddam, proszę o kontakt na e-mail m.rz1@wp.pl

Gość gość
Gdyby ktoś potrzebował zawieszki to proszę o kontakt na - sinariinigra@gmail.com

Gość gość
Ale po co niby komu te zawieszki? Zakretki rozumiem, sa skupy, przetapiaja je pozniej ale zawieszki?

Gość gość
Witam Ciekawe co piszecie Mnie jakiś czas temu poprosił o te zawieszki ktoś z Rodziny Zachęca go do zbieranie lekarz Właśnie na wózki do szpitala Więc kto jest nie do końca szczery???

Gość gość
Ja również chętnie oddam karteczki z Liptona prosze o kontakt j_galecki@op.pl

Gość gość
posiadam takie zawieszki,proszę o kontakt...

Gość gość
widziałem migawkę w telewizji, że Lipton nie ma z tym nic wspólnego a plotka o tym krąży od kilku lat po Polsce, sam też zbieram w nadziei że komuś pomogę, jeśli to podpucha Liptona to olać w/w

>>>jeśli to podpucha Liptona to olać w/w<<< x A czyja by mogła być ? x Kojarzę, że jednorazowo byłą jakaś sytuacja ze zbieraniem zawieszek i ufundowaniem przez Liptona wózka inwalidzkiego, ale była to sytuacja JEDNORAZOWA.

Gość gość
LIPTON I ZBIERANIE ZAWIESZEK Niedawno powróciły plotki na temat akcji zbierania żółtych zawieszek od herbat Lipton celem ich wymiany na wózek inwalidzki. Dostajemy dużo sygnałów, iż pogłoski o tego typu inicjatywach docierają do coraz większej liczby osób. Pamiętajcie, że nasza firma od 15 lat informuje zainteresowanych, że nigdy nie prowadziła i nie prowadzi żadnej akcji polegającej na zbieraniu przywieszek od herbaty w celu ich wymiany na sprzęt rehabilitacyjny. Informacja ta dostępna jest na naszej stronie internetowej. Do tego typu inicjatyw nie dawaliśmy także upoważnienia dystrybutorom naszej herbaty. W związku z tym mamy do Was gorącą prośbę o dementowanie plotek związanych z akcją z zawieszkami wśród znajomych oraz osób, które organizują zbiórki lub się do nich dołączają. /wiadomość do pracowników Unilever

Gość aniolek407
mqm pelno karteczek z herbat prosze o kontakt jezeli ktos chetny moj nr gg4505133

Gość gość
Witam mam zawieszki od herbaty Lipton.Jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę napisać: agnieszka_czaja@tlen.pl

Gość gość
Ej serio, lepiej oddaj na makulature. Nie umiecie czytac? Nie bylo i nie ma takiej akcji!

Gość gość
czy wy k***a jestescie nienormalni, w d**e je sobie wsadzcie, przeciez macie jasne stanowisko firmy, nikt nie daje wozka za jakies przywieszki, naiwni idioci

Gość gość
Cześć,zbieram zawieszki od herbaty LIPTON i mam tego pełno czy komuś to się przyda ? chętnie przekazę je komuś potrzebującemu, a mam tego naprawdę baaaaaaaaaaaardzo dużo.

Gość gość
Cześć,zbieram zawieszki od herbaty LIPTON i mam tego pełno czy komuś to się przyda ? chętnie przekazę je komuś potrzebującemu, a mam tego naprawdę baaaaaaaaaaaardzo dużo. bubcia87@o2.pl

Gość gość
posiadam zawieszki od herbaty lipton - jezeli ktos jest zainteresowany to z checia je oddam - prosze o kontak aska85@wp.pl

Gość gość
Mam zawieszki od liptona, chętnie oddam, jeśli ktoś jest zainteresowany proszę o kontakt na maila: maciek.razik@interia.pl

Gość Józek M
Niedawno dowiedziałem się o akcji zbiórki zawieszek Liptona , ale nigdzie nie mogę znaleźć informacji na ten temat . Sam od czterech lat prowadzę akcję zbiórki nakrętek na rehabilitację i leczenie mojej wnuczki . Zebrane nakrętki sprzedaję w skupie a pieniadze przelewane są bezpośrednio na subkonto w fundacji pod opieką ktorej jest moja wnuczka . Udało się już dofinansować turnusy rehabilitacyjne i zakupy sprzętów .

Gość gość
Proszę się odezwać w sprawie Liptonek na adres ekonomikzamosc@op.pl

Gość gość
chętnie oddam zawieszki. Proszę o kontakt ekonomikzamosc@op.pl